cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

odstranitev vonja iz umetnega usnja

clock-img

23.05.2007, 22:41

clock-img

kapesanta

pencil-img

1601

Kupili smo rabljeno sedežno in jedilno garnituro iz umetnega usnja. Smrad po cigaretah (očitno so kadili) se sploh noče razsmradit. Pošpricala sva z Jaso (osvežilec za tkanine), pa je bilo malo bolje ampak mi jo je zmanjkalo. A mogoče katera ve ali jo še kje prodajajo? Iskala sem jo v Mercatorju in Šparu (Trbovlje) pa je nimajo. Al pa če veste za kako drugo stvar, ki bi pomagala. Zdajle sva vse premazala z mlekom za dojenčke, ampak po mojem še ne bo dobro...

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

clock-img

23.05.2007, 22:46

clock-img

malecka

pencil-img

1665

ja tud jaz sem že iskala jaso pa se je ne da več dobiti. sem pa videla da ima DM neko podobno stvar. poizkusi....user posted image

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

clock-img

01.06.2007, 17:30

clock-img

kapesanta

pencil-img

1601

tolk, če bo kateri prišla informacija prav

Malecka - po tvojem nasvetu sem kupila DM-ov osveževalec tkanin, zadeva deluje... Hvala.

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem