writing-img

odstranjevanje čokoladnih madežev

clock-img

25.04.2007, 17:45

clock-img

lolita_0

pencil-img

76

Doma imam dva nadobudneža, ki se velikokrat sladkata s čokolado, čokoladnim sladoledom,... Do sedaj mi še ni uspelo, da bi z njihovih oblačil odtranila te madeže. Ali ima katera kakšen nasvet? Aja, pa še isti problem imam s travnatimi madeži.

clock-img

25.04.2007, 18:53

clock-img

asso

pencil-img

3700

ojla,

ja, jaz sem tudi nekaj časa nazaj spraševala pa dobila nekaj odgovorov, ampak nobeden ni bil ta pravi.
Nakar sem kupila v Mullerju (in tudi drago plačala) čistilec prav za čokolado. Tisti majhni od Dr.Beckmann Schoko&Ketchup. Imajo jih tudi v Mercatorju in Sparu samo ne za čokolado (mimogrede tudi pol cenejše). S tem gre res dol, samo moraš nanesti gor preden opereš. Ker če ugotoviš kasneje, da ni šlo dol ne gre glih več dol...

Za travnate madeže pa je OK tudi Vanish (kar za čokolado ni).

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

clock-img

25.04.2007, 19:23

clock-img

tascha

pencil-img

482

Za take madeže (čokolada, sadje, trava...= imam jest milo HIRSCH (reumen ovitek in 2 sta notri), pa s tem mal požajfam in kar spravim dol.user posted image Prej sem probala vse Venishe, pa Bio shut pa kaj vem , pa nobeden ni bl tako učinkovit kot to. Je pa slaba stran tega, da se da dobiti samo v Avstriji v Šparu, vsaj jest je pri nas še nisem vidla.user posted image Če je kakšna vidla to milo pri nas, naj prsosim pove, plizzzz.user posted image

clock-img

25.04.2007, 19:58

clock-img

mika

pencil-img

6485

Ker če ugotoviš kasneje, da ni šlo dol ne gre glih več dol...

user posted image user posted image ojoj, moja pupa je novo trenirko umazala s čokolado in ni šlo dol. sedaj sem dala vanish gor in čakam, da stroj opere. ravno danes sem razmišljala, da vsi madeži na pupinih oblačilih ostajajo gor, prej pa ni bilo težav. a je mogoče tudi od pralnega stroja odvisnouser posted image

clock-img

25.04.2007, 21:31

clock-img

morskadeklica

pencil-img

891

Po mojih izkušnjah pa je največ odvisno od blaga samega. Iz določenih cunj gredo madeži (tudi trava, čokolada) dol brez problemov, dodatnih čistil. Iz določenih pa jih ne spravim dol z ničemer. Drugače pa jaz po nasvetu kolegice večkrat uporabim tudi univerzalno čistilo meglio (taka rumena tekočina), našpricam pred pranjem in včasih kar uspe.

lp

Človek mora najprej imeti rad samega sebe, da bi lahko imel rad druge

clock-img

25.04.2007, 21:44

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Po mojih izkušnjah pa je največ odvisno od blaga samega. Iz določenih cunj gredo madeži (tudi trava, čokolada) dol brez problemov, dodatnih čistil. Iz določenih pa jih ne spravim dol z ničemer

Jaz mislim isto. I kavbojk npr. spravim vse dol brez težav, dočim s kakšnih bombažnih majčk od punc pa ne, če ne opazim takoj.
Jaz madež zmočim (da je blago mokro), potem pa namažem gor tekoči prašek ex - s sodo.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

26.04.2007, 14:06

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

27.04.2007, 21:56

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

vržem v stroj, prašek ariel in nimam takih problemov. Edino, kar mi pri eni majici ne gre ven, je bila breskev.

clock-img

27.04.2007, 22:06

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Poližem dol, ker imam čokolado tako radaaaa.user posted image

Resno? Normalno operem, prej pa namažem z Vanich milom. Se pa strinjam, da je najbrž res od materiala odvisno, ker na enih kljub uporabi Vanisha fleki ostanejo.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem