writing-img

odtis rokice

clock-img

16.05.2008, 10:46

clock-img

gajči

pencil-img

252

Verjetno vas ima veliko tiste albume za otročke, kamor lepiš fotografije in zraven pišeš. No, notri je tudi prostor za odtis rokice in nogice. S čim ste to naredili, ne bi mu dajala na roko neke barve, ker daje rokice ves čas v usta.

clock-img

16.05.2008, 10:47

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

pomočiš rokico ali nogico v tempera barvo, narediš odtis in potem v umivalniku pod tekočo vodo spereš

clock-img

16.05.2008, 12:22

clock-img

petra123

pencil-img

30

lahko pa poskusiš z prstnimi barvami - rokico itak takoj umiješ.lpuser posted image

clock-img

16.05.2008, 12:30

clock-img

srečka nosečka

pencil-img

3313

Mi smo uspešno naredili odtis nogice z prstnimi barvami. Rokice pa ne znamo, ker jo kar v pest stisne. Ima morda katera kakšen predlog, da še rokico natisnemo?

clock-img

16.05.2008, 12:36

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Mi tudi delamo to s prstnimi barvami. Ampak rokice do 1 leta nismo, ker jo je stiskala v pest ali pa ni dovolila. Da bi pa nekaj silila otroka pa nisem hotela. Nogico pa imamo od 1 meseca dalje. Namažeš podplat z barvo, odtisneš in umiješ barvo dol. Ko je bila malo starejša, od cca 8m, pa sem ji to kar v bani delala.

clock-img

16.05.2008, 12:46

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

Se opravičujem ker sem mal blond: kakšne so prstne barve oz. kje jih lahko kupim?

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

clock-img

16.05.2008, 14:29

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

16.05.2008, 14:58

clock-img

katra55

pencil-img

1970

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Se opravičujem ker sem mal blond: kakšne so prstne barve oz. kje jih lahko kupim?

Mi imamo te: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=143316

clock-img

16.05.2008, 16:06

clock-img

Lantea

pencil-img

362

Jaz sem za odtis noge, ko je bila stara en mesec, uporabila tempero, ampak sem jo potem komaj dol spravla, ker je šlo med prstke in za nohtke...pa še žgečkalo jo je ful, ko sem ji med prstki umivala. Zato sem za roko razmišljala, kaj bi ji dala, da ne bi bilo panike, če da roko v usta preden vse umijem in naredila sem naslednje: žlička kakava, čisto malo mleka, da nastane gosta tekočina, namažeš po roki, narediš odtis in poližešuser posted image . Rokica se zelo lepo pozna, kakav je šel hitro dol...skratka...dobra stvar.

clock-img

17.05.2008, 15:56

clock-img

karin412

pencil-img

747

Ta je dobra s kakavom. Barve gredo težje dol. Rokico smo mi razprli in odtisnili,malo težje, a je šlo.

clock-img

17.05.2008, 17:55

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Prstne barve so neškodljive tudi če jo otrok da v usta. Tudi umije se fajn dol. Dobiš jo v vseh večjih trgovinah, jaz sem jo npr. v mercatorju kupila.

clock-img

17.05.2008, 18:59

clock-img

Ronči

pencil-img

1314

mi smo naredili s temperko. Oprali roke, potem smo jo pa okopali...pa je šlo čisto vse dol.

clock-img

17.05.2008, 19:43

clock-img

dreamz

pencil-img

510

IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

Mi smo uspešno naredili odtis nogice z prstnimi barvami. Rokice pa ne znamo, ker jo kar v pest stisne. Ima morda katera kakšen predlog, da še rokico natisnemo?

Mi tudi.
Odtis rokice nas še čaka... jaz bom provala to finto: mu namazala dlan in nato mu pokazala kako igračko, da bo stegnil odprto rokico proti njej, da bi jo zgrabil in hop mu bom nastavila list in naredila odtis. user posted image
Bomo vidli user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem