writing-img

odtisi na das masi

clock-img

04.12.2007, 22:24

clock-img

ccoko

pencil-img

19

Enkrat sem zasledila, da je ena delala darila z odtisi rokic in nogic iz das mase. Pa me zanima kakšna darilca so to in kako izgledajo, ter če je možno seveda napisati tudi postopek. user posted image
Mislim, da sem zasledila da je ena delala okvir za slike, samo si ga ne predstavljam. Zato bi res prosila za pomoč in idejo, da presenetimo babice z novoletnimi darilci.

clock-img

04.12.2007, 22:39

clock-img

Putka

pencil-img

3105

Jaz sem to naredila, samo ne vem če si moj post brala. Sem kupila barvasto Fimo maso, ki je še celo trša od das mase, tako da bo das še bolj primerna.

Fajn jo pregneteš, da je čimbolj mehka, ker lažje odtis narediš. Je potem treba rokico/nogico kar malo na silo not potisnit, jaz sem to delala nekje pri 1 letu. Posušiš po navodilih (ne spomnim, gre v pečico ali kako). Belo das maso lahko še pobarvaš in polakiraš.

Kupila sem prazen lesen okvir, izrezala karton za ozadje in nalepila gor.

Fimo masa je v vseh možnih barvah, pa celo prstni odtisi so se poznali, tolk fina je.

Sem okvirček poskenirala da bi gor naložila, pa shrani.si ne delauser posted image

clock-img

04.12.2007, 22:43

clock-img

ccoko

pencil-img

19

super, super, si že približno predstavljam. user posted image  To bo pa prav super user posted image
Hvala, hvala, bom šla že jutri v šoping!

clock-img

04.12.2007, 22:45

clock-img

ccoko

pencil-img

19

sam neki bi pa vseeno še vprašala, a si prej naredila kvadratek al krogec predno si odtis naredila, pa kolk debel mora bit, da lahko pol gor prilepiš?

clock-img

04.12.2007, 22:48

clock-img

ziva_

pencil-img

106

das masa se susi na zraku, ne rabis je pect

clock-img

05.12.2007, 09:07

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Das maso imaš v dveh barvah, v beli in rdeči. Meni je bolj všeč rdeča. Ko jo raztegneš lahko z zobotrebčkom vanjo pikneš dve luknjici da ploščico lahko obesiš na zid. Brez okvira.

clock-img

08.12.2007, 00:23

clock-img

kšpela

pencil-img

1098

drugace pa prov prodajajo take okvircke z maso prov za otrocicke.moji mali katji je moja mama kupila za bozicka in je ful dobr pa se za sliko je prostor .stane pa 11 evr.mas seveda razlicne modelcke.komi cakam da bo bozic da bomo pacali.

clock-img

08.12.2007, 12:30

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Lahko paokvir narediš s keramofixom. Sem ravno iz Arta. Imajo luštne kalupe za okvirje, pa potem noter daš odtisek.

jaz bom probala najprej s fimo maso, če nebo OK, pa z das maso.

---------------------------------------

---------------------------------------

clock-img

08.12.2007, 15:22

clock-img

bobika

pencil-img

1470

Takšno slikico sva pa midve naredili. Odtis je na das maso in ko je bilo posušeno sem s pastelnimi barvami prebarvala.

user posted image

clock-img

13.12.2007, 09:24

clock-img

bubče

pencil-img

100

še malo pomoči bi rabila...a ste das maso kaj pomešale z vodo? sem včeraj probavala, pa je bila res trda in ko sem pritisnila rokico gor, se ni nič poznalo user posted image  

clock-img

13.12.2007, 20:17

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: bubče

še malo pomoči bi rabila...a ste das maso kaj pomešale z vodo? sem včeraj probavala, pa je bila res trda in ko sem pritisnila rokico gor, se ni nič poznalo user posted image  

das masa je trda ja, je treba močno pritisnit, da se odtis pozna, pa maso moraš zato bolj na debelo razvaljatuser posted image

clock-img

13.12.2007, 20:27

clock-img

arielca

pencil-img

2312

Lumpi das masa je precej mehka in je lažje narediti odtise.

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem