writing-img

odtisi nogic in rok

clock-img

27.07.2009, 12:40

clock-img

minca_n

pencil-img

275

Zanima me s čim delate odtise nogic in rok vaših dojenčkov. Dvojčici bosta kmalu stari eno leto in bi rada naredila odtis pri enem letu, za spomin, pa nevem kaj se najboljše obnese.

Hvala za predloge....

20.8.2008 sva dobila največje bogastvo: ob 14:58 Zoja 1400g, 39 cm in 15.23 Nia 1550g, 39,5cm

clock-img

27.07.2009, 12:42

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

poskusi mehkejso modelirno maso...lahko kasneje tudi pobarvas da poudaris stopalca...

za samo odtis na papirju pa lahko uporabis tempere

clock-img

27.07.2009, 13:39

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Jaz vsak mesec mojemu sinku naredim odtis nogice in rokice iz "prstnih" barv na liste iz risalnega bloka (so fajn hrapavi in se barva lepo vpije). Dobijo se v vseh papirnicah, jaz sem jih kupila v DZS-jevi (Mercator). Pa veliko užitkov. user posted image

clock-img

27.07.2009, 13:41

clock-img

claud

pencil-img

4036

Prstne barve samo za odtis....
Sm pa jst dobila v telegramu tisto za odtis, k pol gibs uliješ...tko da je prava nogicauser posted image in ful dobr zgleda

clock-img

27.07.2009, 13:42

clock-img

Anonimen

Jaz ji vsak mesec na njeno obmesečnico odtisnem enkrat eno drug mesec pa drugo nogico v mehko modelirno maso, ki jo dobiš v Prometeju al raznih Art štacunah, in bom tako delala do njenega 1. leta starosti, potem pa za vsak rojstni dan, dokler mi bo pustila user posted image

clock-img

27.07.2009, 13:58

clock-img

Geja

pencil-img

374

KOKICA32
Jaz vsak mesec mojemu sinku naredim odtis nogice in rokice iz "prstnih" barv na liste iz risalnega bloka (so fajn hrapavi in se barva lepo vpije). Dobijo se v vseh papirnicah, jaz sem jih kupila v DZS-jevi (Mercator). Pa veliko užitkov. user posted image

Tudi jaz.. le da enkrat na leto user posted image
se bom poboljšala

Geja

clock-img

27.07.2009, 22:32

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

S prstnimi barvami.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem