writing-img

odvanje od plenic in bazen

clock-img

02.06.2008, 11:11

clock-img

zita

pencil-img

296

S 2,5 letnim otrokom odhajamo v toplice. Zdaj smo v fazi, ko še vedno ima pleničke, vendar ga večkrat dnevno vprašamo če gre lulat in seveda gre na wc školjo (z otroškim pokrovom).
Zjutraj se še vedno zbudi s precej mokro plenico, tako da o kakšnih "že trajni" odstavitvi plenice ni govora.
Kako naj pa naredimo na bazenu.

Plavalnih plenic ne mislim kupovati.

Kako ste pri vas to rešili?

Sicer bomo probali "spomniti ga " na  lulanje , kadj približno kaka pa tudi vemo.

clock-img

02.06.2008, 11:28

clock-img

PikaV

pencil-img

33

Oj,

lahko mu kupiš take kopalke - kot planičke - isto zapiranje ob strani in ne prepuščajo (vsaj drekca ne, lulajo pa itak vsi otroci v vodouser posted image ). So podobne kot une plavalne za enkratno uporabo, sam da so te za večkratno. Mi smo jih kupili v Baby centru, pa še prav luštne so.

Lepo se mejte v toplicahuser posted image

clock-img

02.06.2008, 11:30

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

Ti mu kar navadne kopalke kupi, te itak mora imeti v bazenu (po predpisih). Pa večkrat ga na WC pelji, pa bo.

Drugače gre pa tudi v plenicah za kopanje in v tistih kopalkah s foljo lulanje skozi oz, pri krajeh ven. Kakanje pa navadne kopalke ztudi ujamejo.

clock-img

02.06.2008, 11:32

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Jaz bi pa mu kar kopalne pleničke kupila. Bi bila bolj mirna.

clock-img

02.06.2008, 11:38

clock-img

žarnica

pencil-img

706

Jaz dam naši (Skoraj 3 leta) kar plavalno pleničko pod kopalke,pa sem mirna. POnavadi se ravno v bazenu pokaka,tako da ziher je ziher.user posted image

Aja,drugače pa je suha že od 2.leta (podnevi,ponoči še plenica)-samo v bazenu je ne upam pustitti brez.

clock-img

02.06.2008, 12:46

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: PikaV

Oj,

lahko mu kupiš take kopalke - kot planičke - isto zapiranje ob strani in ne prepuščajo (vsaj drekca ne, lulajo pa itak vsi otroci v vodouser posted image ). So podobne kot une plavalne za enkratno uporabo, sam da so te za večkratno. Mi smo jih kupili v Baby centru, pa še prav luštne so.

Ja, če jih starši ne naučijo, da se to ne dela. Moj otrok ne lula v bazen, odkar je brez kopalnih plEnic, ne.

clock-img

02.06.2008, 12:52

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

IZVIRNO SPOROČILO: PikaV

Oj,

Ja, če jih starši ne naučijo, da se to ne dela. Moj otrok ne lula v bazen, odkar je brez kopalnih plEnic, ne.

točno tako user posted image

clock-img

02.06.2008, 13:05

clock-img

*pepelka*

pencil-img

1225

Naša je vedno povedala za lulat in smo jo nosili na wc, saj je veliko odvisno tudi od vzgoje staršev in ne le od samega otroka. Ko je otrok enkrat toliko star, da se odvaja od plenič, ga je treba naučiti tudi to, da se ne lula v bazen.

clock-img

02.06.2008, 13:57

clock-img

Nej1

pencil-img

52

Lulanje v bazen ni samo nehigiensko ampak lahko pride do različnih vnetij.

Preden gre otrok v bazen ga daj lulat in mu zraven razloži, da pa v bazenu nikakor ne sme lulat in to mu ponovi vsakič, ko gresta noter. Otrok se mora že takoj naučiti, da se v bazen ne lula!!!!!!

Če več nima dnevne plenice je tudi v toplicah ne rabi, če pa še uporabljate plenico čez dan, pa bi bilo dobro, da še tokrat uporabite tudi plavalno plenice.

Lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem