Poglej, še ženske tu na forumu te ne razumejo.
Gina mislim da nobena sploh ni pisala o tem, da nebi razumela anonimne... Pac je anonimna sama vprasala, ce si tud me zelimo slisat besede!? In so punce odgovorile, da so jim dejanja bolj pomembna... Nihce pa ni reku, naj ona tega ne zahteva oz da si tega ne sme zelet. No, vsaj jaz nisem tega zasledila...
Skratka: tudi jaz sem ena tistih, ki da vse na dejanja in bolj malo na besede, tudi ce jih nebi bilo... Zame so pomembna dejanja. Edino s temi se resnicno dokaze, kolk te ma nekdo rad. Ce samo govori in nic ne naredi in ti ne pokaze svoje ljubezni (objemi, dotiki... kar ti pac ugaja), potem so to zame prazne besede... Imam pa partnerja, kateri potrebuje malo vec besed oz. jih zelo rad slisi, zato mu tudi ugodim, ker vem da mu to pase. In zakaj mu nebi ugodila, ce vem da ga s tem osrecim!? In sva oba zadovoljna...
Torej anonimna, Gina ti je res dala dober predlog... In ce ti partner res dokaze svojo ljubezen z dejanji, tko kot pravis, potem naj ti ustreze tudi z besedami. Prosi ga, povej mu, da to potrebujes, tako kot on potrebuje... Pa se neki: ce ti pretiravas v besedah in on tega ne rabi prevec, potem je prva stvar, ki jo moras naredit ta, da ti zacnes manj govorit!!!! Pogovorita se okoli tega!!!! Kaj vama obema pase in kaj vaju moti.. In videla bos rezultat. Pa se to bi samo napisala: v odnos morata vlagat oba.. ce eden vlaga prevec, potem drugemu 'ni treba'... to sicer neki casa lahko traja, potem pa tak odnos zacne skripat... Ker je vedno delala samo ena stran, druga stran pa je medtem malo spala... In potem se prva stran vprasa: Ja zakaj pa ti ne delas?? Ja logicno: zato ker nisi pustila!!! Zato pravim: ce ti prevec govoris, potem se umiri in dopusti njemu, da ti pove.. Bolj ga bos prosila, bolj mu bos tezila, bolj mu bos govorila, slabse bo... Usedita se enkrat zares, iskreno mu povej kaj rabis in cesa si zelis in vprasaj tudi ti njega isto in potem se uskladita.. Tko da bo obema prav..
Uf zdele sem mal zakomplicirala, ampak upam da si me razumela.