writing-img

ogerci

clock-img

06.09.2007, 12:14

clock-img

jasnika

pencil-img

887

dajte mi povedat kaj učinkovitega proti ogercem, imela sem že veliko mask pa od garnieja to čistilo 3v 1, pa koliko toliko zdravo jem, kaj naj naredim da se znebim ogercev.
vem da so tisti lističi kar ok, samo jaz bi kaj drugega ker z tem lahko bankrotiramuser posted image

prosim za nasvete

Sestrica Maruša je dobila bratca Marcela

clock-img

06.09.2007, 12:16

clock-img

Anonimen

Kupi si v lekarni kremo proti ogrcem od Avene. In se namaži vsak večer. Meni je ful pomagala. Pa vsak teden nežen piling, pa bo.

clock-img

06.09.2007, 12:24

clock-img

jasnika

pencil-img

887

koliko pa stane ta krema?

clock-img

06.09.2007, 12:27

clock-img

Anonimen

Mislim da 2.500 bivših sit al neki tacga. Ampak je ne smeš dat na predel oči, ampak samo okoli. Jo imaš pa kar za dolgo čeprav je majhna tuba. Ker jo zelo na tanko nanašaš.

clock-img

06.09.2007, 12:29

clock-img

jasnika

pencil-img

887

hvala grem danes iskatuser posted image

clock-img

06.09.2007, 14:43

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Po kakšnem principu pa deluje ta kremca? Saj vem, da je butasto vprašanje, ampak me vseeno zanima. Če je res tako ok, si jo bom jaz tudi kupila.

clock-img

06.09.2007, 14:47

clock-img

dana

pencil-img

1395

Karin24, ali je to ista krema katero si zadnjič meni priporočila ko sem spraševala nekaj v zvezi s kožo? In sicer si omenila nek Acnestop oz. neki podobnega, je pa tud od Avena.

Sori ker tako skačem v temo!

clock-img

06.09.2007, 14:57

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Najprej jih je treba spraviti ven. Seveda je potrebno paziti na higieno da ni slabše. Lahko ji stisnete z robčki in rokami, ali posebno palčko ki se kupi v drogeriji. Pol pa kremca. Fajna krema je tudi Avene, Cleanance K, dobi se v lekarni, ni draga. Tenko se namžete..pomaga tudi pri mozoljih.

Seveda pa ni efekta če se koža ne čisti vsak dan.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

06.09.2007, 15:04

clock-img

helloKitty

pencil-img

1404

Kaj pa če najprej obiščeš kozmetičarko, potem pa si sama naprej rihtaš? Men je ful pomagal. Ubistvu jih zdej skoraj nimam več, vseen grem k kozmetičarki ene 3x na leto. user posted image

clock-img

06.09.2007, 15:08

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: dana

Karin24, ali je to ista krema katero si zadnjič meni priporočila ko sem spraševala nekaj v zvezi s kožo? In sicer si omenila nek Acnestop oz. neki podobnega, je pa tud od Avena.

Sori ker tako skačem v temo!

Ne ni ista. To sem imela včasih je Clearence K(proti ogrcem), proti aknam je pa Diacneal.
Sama imam hormonske težave in posledično tudi velike težave s kožo. Samo za ogrce je Clearence super, pri aknah mi pa ni pomagala. Diacneal mi pa pomaga.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem