writing-img

oh te preiskave

clock-img

12.10.2010, 11:04

clock-img

ninikamami

pencil-img

30

Mene pa nekaj zanima. 22.10 imam pri dr. Pušenjaku NS in ga bom prosila, če bo seveda potrebno, da bi mi tudi AC opravil on. Ker s svojo ginekologinjo nisem ravno zadovoljna (je prijazna, nežna, moti me, da nič ne pove - vse moram iz nje zvlečt in deluje, kot da ni čisto sigurna vase....), bi prosila dr. Pušenjaka, če lahko pridem k njemu na morfologijo, lahko tudi samoplačniško. Ali mislite, da se to da?

ne glej v nebo, da bi videl boga. poglej v otroške oči, tam je.

clock-img

12.10.2010, 11:19

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Ja, k Pušenjaku greš lahko samoplačniško na morfologijo. Jaz sem šla. Sicer sem jo imela že pri svojem G, k Pušenjaku pa sva šla zato, da sva najinega fantka videla še 3D in 4D. Drugače pa je treba iz Pušenjaka tudi kar ven vlečti, veš. user posted image Jaz sem bila pri njemu na morfologiji in potem je bil še v P moj sobni zdravnik preden sem rodila, pa še CR mi je naredil. Je tak poseben tip človeka. user posted image Ampak dober zdravnik, jaz sem bila z njim zelo zadovoljna.

clock-img

12.10.2010, 11:26

clock-img

ninikamami

pencil-img

30

no, se mi pa zdi, da če bi opazil, da kaj ni v redu, bi pa sam od sebe povedal, ne bi kar nekaj momljal, ane? moja G je pa svoj tip - na prvem UZ je bila tiho, potem sem jo vprašala, če sploh je plodek, je rekla ja. in spet nič. potem sem rekla - a srček dela, je rekla ja. tako. konec. nič merjenja, nič komentarja, nič.kaj pa vem. tako redkobeseden pa dr. Pušenjak mogoče le ni, kaj? ja, saj res. koliko pa stena morfologija?

ne glej v nebo, da bi videl boga. poglej v otroške oči, tam je.

clock-img

12.10.2010, 12:47

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Ne, tak ekstrem pa res ni. user posted image Za ceno se pa ne spomnim več...

clock-img

12.10.2010, 19:29

clock-img

tassika

pencil-img

5068

Cena je pomoje okoli 100eur, vsaj strahova ima tako.

<3 Zoja in Patrik <3

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem