writing-img

ohlajena(?)-pustovanje brez mamice...

clock-img

06.02.2005, 10:27

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

:hudicek:... No, imel se je noro, vso noč na pustovanju, moj najdražji :(, vsaj kolikor sem ga slišala zjutraj po telefonu, ko je kolegu razlagal, preden je popihal v službo...:((
Malce sem ohlajena, malce pa me še grize! Se bom danes namaskirala v :kuza: , pa ga malo obgrizla za vse hudo!
Mi je pa hotel ful pripovedovat, kako fajn je bilo, ko sem šla na WC. Ampak sem karakter: ful tu zamerim - je vse, kar sem lahko rekla. A nisem :hudicek:-cek?!
Tako, to je epilog!
Hvala vsem, ki ste pomagale!

Hu:hudicek:Anita

Zdajle pa grem z :muca: malo ven, imamo tak lep sonček.

PS Pa če je kje kak skrben moški, ki bi imel občutljivo mamico + najlepšo :duda: za povrh, naj mi piše na privat :)-

clock-img

06.02.2005, 10:33

clock-img

Anonimen

Na žalost je mnogo takih.Saj sem si rekla že včeraj..valjer v roke pa po buči:hudicek:
Moj je še celo v mlajših letih svoj rojstni dan praznoval z sodelavci men je pa rekel,da dela:grrr:
Takrat sem bila besna,zdej pa ko mi je vseeno,mi vsaj pripravljat pa srežt pa pospravljat ne bi bilo treba,pa doma čepi in vabi sorodnike:(:(:)-:)-:)-

clock-img

06.02.2005, 10:39

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Evo, pa še preveden greva, sem mojo mačko morala preoblečt - kakec na kubik - ga je hranila od četrtka:)-

clock-img

06.02.2005, 10:45

clock-img

Anonimen

Ponavadi je tako bilo tudi pri ns,ko si vse navlekel nanjga,vso kramo do pajaca...si moral vse sleč za previjanje in znova vse plasti obleke gor:((:(
Ja no ampak kakat pa morjo kajne:)-

clock-img

06.02.2005, 10:56

clock-img

india

pencil-img

5342

HuAnita, lepo, kar pokaži:hudicek: enga velikega:hudicek:!
Nič poslušat njegovih hvalisanj!!!
Naj ga grize, bo morda malo začel razmišljat!
Ja, Neva, tako je to ja...lepša leta drugi, na stara leta pa smo žene dobre!
To je pri meni isto,:hudicek: dedji!!!
HuAnita, če se ti na privat oglasi kakšen tak, ki bi imel mamico:angel:in 6:muca::muca::muca::muca::muca::muca:, pa ga k meni pošlji prosim!!!!:)-:)-:)-:)-:)-
Lep sončen sprehod!!!!!

clock-img

06.02.2005, 11:00

clock-img

Anonimen

Ufffff desci......Ja no sam ga pa ne dam...mojga:hudicek:zdej po skoraj 27 letih.;)

clock-img

06.02.2005, 11:22

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Meni se ne zdi kaj takega nič narobe - če je le tak čas "oddiha" enakomerno porazdeljen med partnerjema (ali je???).

Midva sva bolj dnevna tipa, tako da so taki občasni izhodi vezani na dnevne ure in na športne aktivnosti.

clock-img

06.02.2005, 11:40

clock-img

Nogavička

pencil-img

771

Nič se jezit.

Ko pa pride iz službe, se namaškaraj in na pustovanje. Pa tudi, če to pomeni samo kavo pri prijateljici.;)

Lep dan

Tea

clock-img

06.02.2005, 12:40

clock-img

lin

pencil-img

2504

Prov nič nisi :hudicek: ampak pravi :angel:.
Jaz bi bla tudi jezna,no nebi mi blo vseeno da gre on lepo žurat jaz pa doma ,čeprav z mojo pikico.
Drugo je če ima kakšen dober prijatelj rojst,dan....
Moj dragi je šel prejšnji vikend ven,ampak upravičeno.Žur ker je šol sodelavec v penzion+ drugemu je žena rodila 1.otročka-sinčka!Drugače pa ne hodi ven brez mene ali greva oba ali pa nič!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem