writing-img

ohrovt

clock-img

09.01.2008, 13:08

clock-img

ccoko

pencil-img

19

Jaz pa bi vprašala, če katera ve za kak recept ko bi lahko naredila ohrovt za 10 mesečnika. Mi ga namreč nikoli ne jemo user posted image , samo brstičnega, in bi mu rada probala za dat tudi tega.

Hvala za nasvete.

clock-img

09.01.2008, 14:41

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

hmmmm kaj pa že češ narest z ohrovtom user posted image  pač ga skuhaš, gor lahko daš še drobtince...mogoče bi lahko naredila še gratiniranega.
ti pa vrže kaj nekaj receptov ven, če v google napišeš ohrovt! ampak ne vem, men se to bolj zdi priloga.

clock-img

09.01.2008, 15:06

clock-img

jazz

pencil-img

1014

omakca je super zraven pireja...pač čebulo prepražiš,malo kocke al pa vegete, malo česnčka,podušiš,kakšno žličko moke za zgostit in malo zaliješ. Lahko z brstičnim in glavnatim...meni je ful všeč, če ti paše okus, lahko dodaš malo žajblja.

Lep pozdrav! K

clock-img

09.01.2008, 15:32

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

a ni vegeta bed za tok majhne otroke (da daješ v omakce in juhce)? mislm, ker ma vse une umetne Eje in ojačevalce okusa in to..?
in jušne kocke tud niso kej drugačne..
kako je s tem - a je ok?

clock-img

09.01.2008, 16:37

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

ne, ni ok.

ohrovt: kot zelenjavna priloga, kuhano v goveji juhi,...

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem