writing-img

ojla

clock-img

10.03.2005, 23:09

clock-img

teja21

pencil-img

176

me zanima če je trenutno na forumu kakšna mlada mamica, kakor jaz. imam veliko vprašanj ki jih ne morem nikomur zastaviti, saj še nikomur nisem povedala za nosečnost. zanima me kako ste se počutile...:)

clock-img

10.03.2005, 23:11

clock-img

Bela

pencil-img

731

ne prej ne pole tako lepo kot v nosečnosti:)
za zmeraj bi bila nosečnica:)

clock-img

10.03.2005, 23:13

clock-img

Donja

pencil-img

565

Ti kar vprašaj, kaj te zanima. Tu gor je polno mamic, ki ti bodo z veseljem odgovorile. Imaš pa tudi forum nosečnost in se tudi ogromno zve.
NOsečnost je eno najlepših obdobij v mojem življenju

clock-img

10.03.2005, 23:14

clock-img

Urška*

pencil-img

1286

Ojla!

Tudi jaz sem stara 21 in imam 3 mesece starega Žana.:bravo:9nebesa

Vse kar pa te zanima, pa le vprašaj, tu ti punce rade pomagamo.:)

Kako sem se pocutila? Misliš če mi je bilo slabo in podobno, ali čustva?
No, oboje 9nebesa

LP:)

clock-img

10.03.2005, 23:25

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Nič bat'...;)

clock-img

10.03.2005, 23:30

clock-img

teja21

pencil-img

176

ja vesela bi bla če mi poveš kako je blo pri tebi z čustvami, jaz sem vsa razdražena, aja noseča sem pa 8 do 10 tednov. pa če drži da če ti je slabo da bo punčka obratno pa fantek. pa kdaj se ti začne trebušček poznati

clock-img

11.03.2005, 08:25

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

teja21 ti kar praši, baje je tuki gor največ mladih mamic.:bravo::bravo::bravo::bravo:

Kako sem se počutila.Z eno besedo v 9nebesa
Samo na začetku ko hormoni nabijajo 100 na uro, si mal spremenljive volje

clock-img

11.03.2005, 08:33

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Po vrsti. Ja, hormoni naredijo svoje in čustva včasih divjajo 100 na uro. To glede slabosti nič ne bo držalo. Pravijo marsikaj, da se vidi po trebuhu, pa kaj jaz vem kaj še vse. Trebušček pa kakor komu. Jaz bi v prvi nosečnosti lahko do konca skrivala, če bi hotela, ker je pač bilo videti, kot da sem se pač tako zredila. Če sem imela pulover got(bila je zima, se mi ni čisto nič videlo. Nekaterim pa se začne poznat kar hitro(nekje od 3 meseca dalje, ampak takraat to vidiš bolj ti kot pa drugi).

LP,
Mojca:nosecka:

clock-img

11.03.2005, 08:46

clock-img

Nogavička

pencil-img

771

Najprej čestitke.:bravo::bravo:
Ti kar vprašaj. Meni je bilo na začetku slabo - predvsem popoldne in zvečer pa sitna sem bila tudi ko:hudicek:. Po parih mesecih se je to umirilo, potem pa sem izkoristila vsak trenutek, da sem lahko spala.

Lahko bi rekla, da sem pol nosečnosti prespala.

L.p.:rozica:

Tea

clock-img

11.03.2005, 10:03

clock-img

Urška*

pencil-img

1286

Oj!

Jaz sem bila med nosečnostjo kar fejst občutljiva. Doma so mi pravili, da nič ne naredijo prav.:)- Pa moj me je tudi mel že poln kufer.

To glede slbosti pa pojma ninam. Prvič slišim za to. No, jaz imam fantka, pa mi ni blo nič slabo.

Meni se je trebušček kar hitro poznal. Tam nekje pri 3 mesecih.

Uživaj nosečnost.:)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem