cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ojla

clock-img

13.03.2005, 11:53

clock-img

teja21

pencil-img

176

veste kaj me zanima, kdaj začne novopečena mamica hodit v šolo za nosečnice, al kako se imenuje?? ali so dragi atiji tudi zraven??:nosecka:

clock-img

13.03.2005, 12:09

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Ojla,

verjetno mislis v solo za starse. Nekje okrog 32. tedna, lahko gres pa tudi prej.
Z bodocim ocetom gresta lahko skupaj (dve predavanji sta zanj obvezni), ali pa gre na "hitri" tecaj samo za ocete. Ce zeli biti prositen pri porodu, seveda.

Lp, Naja

clock-img

13.03.2005, 13:06

clock-img

Zea

pencil-img

327

1. šola za starše (v lj): 7. mesec :nosecka:, očetje zaželeni celoten tečaj, lahko pa grejo tudi na skrajšan - 2 do3 urno predavanje, če seveda želijo biti pri porodu

2. priprava na porod (v lj): uradno od 4. meseca :nosecka:, ampak v resnici je fajn v zadnjih dveh mesecih nosečnosti, ko že dejansko razmišljaš o porodu; očetje lahko zraven (moj je bil vedno in se je to izkazalo koristno pri porodu)

3. telovadba za nosečnice: celotna nosečnost

clock-img

13.03.2005, 22:29

clock-img

SU

pencil-img

919

Joj, pri nas je pa to čisto drugače... Na začetku nosečnosti - nekje okrog 3. meseca, smo imele 1 predavanje o higieni in prehrani nosečnic. Zdaj, en mesec pred porodom, pa imamo 3 predavanja - o porodu, fazah poroda, dihalne vaje, nega in prehrana novorojenčka, ogled porodnišnice... Očitno je odvisno od kraja do kraja! LP, Saša

clock-img

13.03.2005, 23:04

clock-img

teja21

pencil-img

176

s kje pa si, če sem lahko firbčna.

clock-img

13.03.2005, 23:35

clock-img

SU

pencil-img

919

Če si vprašala mene - Trbovlje. LP, Saša

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem