writing-img

oklep za želvo - masa?

clock-img

08.01.2008, 09:05

clock-img

buči

pencil-img

4367

Kako se naredi masa iz moke, lepila, časopisa, ki se jo lepi na napihnjen balon, da bi naredila oklep za želvo?

TDAT - štirje prestopniki!

clock-img

08.01.2008, 09:12

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

ne vem...lahko pa kupiš tapetniško lepilo (v škatlici, v prahu), ki se prav tako zmeša z vodo in se z njim lepo dela ali pa belo lepilo za les, ki ga prav tako razredčiš z vodo...mi vedno uporabljamo to dvoje user posted image  

yeah, thats me ;)

clock-img

08.01.2008, 09:13

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

lepilo iz moke se nardi: moka+voda, mora bit pa ravno lepo tekoč, tako, da se da fino mazat. če boš pa kupila lepilo za les, pa ga mešaš v razmerju 1:1.

May be I'm not an angel, but I can still fly...

clock-img

08.01.2008, 09:18

clock-img

buči

pencil-img

4367

A lahko še enkrat ... user posted image  Oboje, torej tako moko kot lepilo se meša z vodo? Kaj pa potem s časopisom oz. papirjem? Ga polagaš na balon in nato premažeš z maso? Ali ga namočiš v maso pa potem polagaš?

clock-img

08.01.2008, 09:24

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Jaz uporabljam lepilo Mekol in ga v razmerju 1:1 mešam z vodo. Uporabljam mehek čopič, naredim nekaj plasti iz časopisa, potem pa zadnjo z WC papirjem ali papirnatimi brisačami, ker barva potem na svetli podlagi lepše izgleda. Mažem podlago, potem položim list papirja in nato še tega premažem.

Oči: "Sine, kaj delaš?"
Sin: "Nič oči. Pa to počasi!"

clock-img

08.01.2008, 09:34

clock-img

buči

pencil-img

4367

hvala

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem