writing-img

okraski za torto

clock-img

14.05.2005, 00:32

clock-img

jaz99

pencil-img

463

Danes sem obrnila skoraj da pol Ljubljane(no malo pretiravam):zmeden::zmeden:,kern sem iskala tiste srebrne kuglice za okrasitev torte(biserčke). Upam da veste kaj hočem. Če mogoče katera ve kje bi jih lahk dobila naj mi prosim sporoči. Baje pa da je nekje v Črnučah trgovina z temi pripomočki za slastičarje. Tudi tega bi bila vesela če mi lahko katera opiše kje to točno je.

Najlepša hvala, ker vem da mi boste vsaj poskušale pomagat:torta::torta::torta::torta:

clock-img

14.05.2005, 00:40

clock-img

Anonimen

Ja, v Črnučah je res ta trgovina..oz. v Trzinu(ne vem tocn kje..) men se zdi..vem, da je tam servis za Alcatele v isti zgradbi:)

A v Mercatorju nimajo teh bunkic? Mi jih zmeraj kupimo al v Sparu al pa v M.

clock-img

14.05.2005, 08:58

clock-img

jaz99

pencil-img

463

Ne v sparu jih ni . V merkator pa res nisem šla pogledat. Niti v lec. jih ni ,ne v tušu. Bom poskusila še v merc. in v tej štecuni v Črnučah

clock-img

14.05.2005, 09:40

clock-img

TARA in MAJ

pencil-img

2287

bomo pogledal;)v Mercatorju

clock-img

14.05.2005, 12:57

clock-img

k1

pencil-img

1649

tudi jaz jih iščem za torto, ampak so mi v našem mercatorju rekli, da so jih morali vzeti iz prodaje in jih že nekaj časa ni.... bo treba imeli malo domišljije.... :zmeden2: kaj čemo! še dobro da imam v rezervi svečke za na torto, da bo vsaj to nekak izgledalo :sloncek:

clock-img

14.05.2005, 15:16

clock-img

Nina_

pencil-img

127

v črnučah ko je ind. cona...ne vem točno kere trgovine so tam ampak je ena velka stavba ko je not več trgovinc, barov...tam sm jz vidla to trgovino z slaščičarskimi pripomočki..

clock-img

14.05.2005, 21:17

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

Jaz sem jih tudi nazadnje videla v Intersparu.

:muca:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem