writing-img

oktobrčice-16.

clock-img

08.04.2005, 10:10

clock-img

Udb

pencil-img

5380

Dan!!

Veste kaj jaz delam?? JEM!! ;) :)-:)-:)- To je najpomembnejše početje zadnje dni!!

Kako počutje??????? Meni ni več slabo!!!!!!!!!! :bravo::bravo::bravo: Že 2. dan je dobro!! Ne morem verjeti! ;)

Jutri vidim svojega :duda:!!!!!!!!!!!!!!!!

clock-img

08.04.2005, 10:14

clock-img

pi

pencil-img

918

Meni pa je danes spet slabo, pa še glava me grozno boli. Komaj čakam, da bodo slabosti in glavoboli mimo in da bom lahko uživala v nosečnosti.

clock-img

08.04.2005, 10:16

clock-img

Tejčika

pencil-img

233

jaz se super počutim, le na hrano non stop mislim,,....pa križ me tako boli...

joj ej, pa cele noči skoz hodim lulat! a ve tudi????

clock-img

08.04.2005, 10:17

clock-img

pi

pencil-img

918

Punce do kdaj vam je bilo slabo in ste imele glavobole, do katerega tedna ?

clock-img

08.04.2005, 10:21

clock-img

Udb

pencil-img

5380

pi. slabo mi je bilo do predvčerajšnjim - se prabi 12t in 3 dni! Glavobol je pa samo občasen - nič drugače kot pred nosečnostjo!!

clock-img

08.04.2005, 10:21

clock-img

Udb

pencil-img

5380

Tejčika, že kakšen teden hodim manj lulat, kot sem prej!! ;) Prej sem pa obvezno morala ponoči enkrat!!

clock-img

08.04.2005, 10:59

clock-img

srecka

pencil-img

20

Hoj, hoj!

Punce jaz se počutim res odlično! :bravo: Če mi ne bi počasi rasel trebušček, sploh ne bi vedela, da sem noseča. Niti enkrat mi do sedaj ni bilo slabo, kaj šele da bi bruhala :). Veliko se rekreiram, res pa je, da hodim zgodaj spat in sem zjutraj spočita. Globoko upam, da bo tako tudi v prihodnje. Hrana? Nič se še nisem zredila...

Pridne bodite! 9nebesa

clock-img

08.04.2005, 11:03

clock-img

MojcaG

pencil-img

710

hojla! jaz sem se ravno včeraj zjutraj pohvalila, da mi ni več slabo in rezultat je bil: da mi je bilo cel dan slabo in celo noč. celo noč sem bedela, pa ene petkrat šla lulat. danes pa bom kar stoje zaspala..:)

clock-img

08.04.2005, 11:03

clock-img

Anonimen

nič novega, jem, še vedno imam občasno neke krče (uffa, čakam, da gre ta 12 t mimo)in se pripravljam na strokovni izpit....

clock-img

08.04.2005, 11:28

clock-img

Natka1

pencil-img

236

Pri meni je stanje normalno. Nič posebnega. Slabo mi ni, pa mi niti zelo strašno ni bilo in upam, da mi tudi ne bo glede na to, da je najbolj kritično obdobje mimo. :bravo::bravo:

Občutim le v popoldanskih urah utrujenost. Ponavadi kakšne pol ure popoldne odležim. :zaspan:

Trebušček mi še ni skoraj nič zrastel, pridobila pa tudi nisem na teži, morda en zelo slab kilogram, ki izginja, ko se mi je prebava nekoliko nazaj uredila.

Sem kar zadovoljna. 9nebesa;)

Sicer pa imam v službi zelo veliko dela....

clock-img

08.04.2005, 11:34

clock-img

miš_ka

pencil-img

31

OJLA!
da še jaz kakšno rečem, čeprav bolj berem.
zaradi slabosti, prehlada in pretirane utrujenosti sem na bolniški. imam čas da prebiram forum.
pa kakšno vprašanje postavim. a ste že šle na UZ, da so vam posneli na kaseto vaše pikice? kdaj se splača it, da se že nekaj vidi?
ko sem bila pri svojem G, sem ga tudi vprašala za NS, pa je naredil UZ in full dolgo gledal, bil resen in ... rekel da je NS vredu. kaj to pomeni???? nisem vedela, da to delajo kar v ambulanti.
lp, m 12t1d

clock-img

08.04.2005, 12:47

clock-img

Udb

pencil-img

5380

Eja - kdaj imaš že ti (skleroza)? Upam da bova našle!! :)

clock-img

08.04.2005, 12:55

clock-img

bambi

pencil-img

1021

Jooooj, meni je pa še vedno slabo in danes zjutraj sem skoraj bruhala... pa tudi me glava dosti boli..... pa lačna sem kot volk..... dobim zdaj papico :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Tudi jaz imam občaso še krče in ta presneti izcedek :((:((:((:((:((:((:((:((

clock-img

08.04.2005, 12:56

clock-img

Udb

pencil-img

5380

Eja, ja, midva imava 9.20 - verjetno se ne bomo videli. Ti pa želim lep ogled in vse dobro z :duda:!

clock-img

08.04.2005, 12:57

clock-img

Udb

pencil-img

5380

Bambi, potrpi še kakšen teden, potem bo pa bolje! Obljubim!! Pa dober tek!

clock-img

08.04.2005, 12:59

clock-img

pi

pencil-img

918

Jaz pa sem tako :(:(:(, pravkar sem govorila z mojo G., zaradi glavobolov, rekla je da se s tem ni za igrat in da moram v ponedeljek priti v bolnico in da bom verjetno mogla ostati notri.
Mene je bolnice tako groza, pa najbolj me skrbi še ne tri letna hčerkica ki jo imam doma, saj še nikoli nisva bile čez noč narazen.
Najraje ne bi ostala notri, bojim se le če bom s tem škodila svoji :duda: v trebuščku.

clock-img

08.04.2005, 13:01

clock-img

bambi

pencil-img

1021

Ah, uboga PI, zakaj pa bi morala ostati noter???? A misliš da je to lahko nevarno???? Ne vem zakaj bi bilo???

clock-img

08.04.2005, 13:03

clock-img

pi

pencil-img

918

Rekla je da je lahko nevarno, ni pa mi nič povedala po telefonu, povedala je da se bova v ponedeljek vse zmenili.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem