writing-img

okus adaptiranega mleka

clock-img

18.06.2009, 16:41

clock-img

mamaemem

pencil-img

50

Živjo,

moji 8 mesečnici bi rada naredila kakšno kašo z Aptamilom za alergike oz Allernovo (upam da sem prav napisala). Ker jo še vedno dojim, se bojim da ji okus adaptiranega mleka ne bo všeč. Namreč slišala sem, da je obupnega okusa. Tiste ki ga uporabljate, ali je res tako zanič? 

Hvala!

clock-img

18.06.2009, 17:09

clock-img

hubi

pencil-img

1346

Nekaterim je všeč, drugim ne. To je subjektivno.

clock-img

18.06.2009, 18:09

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Jaz sem pri kolegici probala Allernovo - meni smrdi in je res ogabnega okusa. Njena dojenčica je ni hotela piti, potem ji je pa pediatrinja svetovala, da naj ji Allernovo malo sladka in če bo pila, potem postopno zmanjšuje količino sladkorja. Res je poskusila in je delovalo. Tako da mogoče probaj najprej brez sladkorja, če pa ne bo šlo, ji pa kašico malenkost sladkaj in potem sladkor počasi ukinjaj. Sicer pa, ker je stara 8 mesecev in verjetno že je razno sadje, zakaj ji ne bi v kašico zmešala sveže sadje, npr. banano, pa bo takoj boljšega okusa in sladkorja sploh ne rabiš dodajat.

clock-img

18.06.2009, 19:08

clock-img

Anonimen

Dojenčkom je že všeč, če ga pijejo. Meni smrdi, ga niti probala nisem in ga tudi ne bom.

clock-img

18.06.2009, 21:17

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Tudi materino mleko ni ravno okusno, pa ga dojenčki pijejo najraje na svetu! user posted image

clock-img

18.06.2009, 21:36

clock-img

wintertime

pencil-img

32

Tudi materino mleko ni ravno okusno, pa ga dojenčki pijejo najraje na svetu! user posted image

Jaz sem svojega poskuslala in mi je bil kar všeč!

Zakaj si pa svojega ne stisneš in ga dodaš?

clock-img

18.06.2009, 22:07

clock-img

sanelaa

pencil-img

1016

lahko pa alernovo narediš tako da vodo zavreješ, v njo parkrat potunkaš vrečko sadnega čaja, da voda dobi malo barve, vonja in okusa, in potem tej vodi dodaš še alernovo in narediš kašico po želji. 

clock-img

18.06.2009, 22:29

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

19.06.2009, 10:34

clock-img

Pacota

pencil-img

234

Jaz sem tudi takoj pomislila na to, da se po sadnem caju skisa???

clock-img

20.06.2009, 23:56

clock-img

Balonchy

pencil-img

4283

Čist slučajno - dojenčki nimajo niti približno tako razvitega okusa kot odrasli... user posted image

clock-img

21.06.2009, 10:44

clock-img

nia5

pencil-img

4698

Ko se je moja odstavila pri 8m, sem poskusila vsa AM, ampak nobenega ni hotela pit. Potem pa sem ji nabavla našo mleko v prahu, taga pa je pila in ga pije še zdaj user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

clock-img

22.06.2009, 00:07

clock-img

pikicai

pencil-img

203

naš tud nič noče pit....bomo poskusli

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Ko se je moja odstavila pri 8m, sem poskusila vsa AM, ampak nobenega ni hotela pit. Potem pa sem ji nabavla našo mleko v prahu, taga pa je pila in ga pije še zdaj user posted image

clock-img

22.06.2009, 00:10

clock-img

Splišni

pencil-img

2373

IZVIRNO SPOROČILO: mtv

Dojenčkom je že všeč, če ga pijejo. Meni smrdi, ga niti probala nisem in ga tudi ne bom.

Splišni (kao podpis)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem