writing-img

okvara mobitela

clock-img

19.04.2008, 13:50

clock-img

taja24

pencil-img

204

živjo

mene pa zanima nek s področja telefonije,k nimam ravno velik pojma,pa če je kdo tukej kje da mi usaj mal pomaga. pokvaru se mi je moj gsm,samsung,ubistvu pržge se še,dela nekaj sekung in zablokira,se ne da več nič brskat po njemu.škoda mi je slik k jih mam gor in filmov,tud prek bloot.ne morm tok na hitr prenest k mi zablokira prej use.torej,a obstaja mogoče kakšen kabel za prenos teh slik in filmov na računalnik,oz.kakršnakol druga varianta. bi bla zelo hvaležna za kakršnokol informacijo.

hvala

clock-img

19.04.2008, 13:53

clock-img

Anonimen

Definitivno obstaja kabel. Najboljše, da neseš kakemu. ki popravlja mobitele, pa ti slikce zapeče na CD.

clock-img

19.04.2008, 13:56

clock-img

taja24

pencil-img

204

ravno to me zanima če se da,ker jst na hitr lahko samo pridm do slikic pol mi pa gsm zablokira,ne morm jih gledat. in kako se to pol nardi prek kablauser posted image  na cd,ne vem če bo šlo.

clock-img

19.04.2008, 14:00

clock-img

Anonimen

Zihr se da. Jaz sem nesla enemu, ki popravlja telefone (nek privatnik). Pa da ne kupujem kabla, sem kar tam pustila telefon, pa so mi zrihtal. Saj kartico ven vzameš, ker slikce so na telefonu ne na kartici.

clock-img

19.04.2008, 14:04

clock-img

taja24

pencil-img

204

najlepša hvala,pol morm sam še kkšnega najt k popravla telefone.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem