cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

olajšava otroci

clock-img

06.01.2006, 21:52

clock-img

alesa

pencil-img

23

imam eno vprašanje; po novem dohodninskem zakonu, ki je stopil v veljavo s 1.januarjem, komu od staršev se bolj splača imeti prijavljena otroka; tisti, ki ima večjo ali manjšo plačo. a je kdo že kaj preštudiral?

clock-img

06.01.2006, 22:18

clock-img

Anonimen

Ne bom trdila za ziher, ker nisem prepričana, zakona namreč nisem še nič študirala. Se mi pa zdi, da je po novem vseeno, ker naj bi bila olajšava fiksna, vezana na povprečno slovensko plačo ali nekaj takega. Naj me kar katera popravi, če sem se zmotila, da ne bom krive vere širila in živela v zmoti.user posted image

clock-img

06.01.2006, 22:52

clock-img

sazi

pencil-img

5175

Zadeva je malo bolj komplicirana, če hočeš res optimirati. Vsa navodila so tudi na RR - najdeš pa jih po naslednji poti.

Otrok >> Družinska zakonodaja >> Nekaj nasvetov za čim boljši izkoristek davčnih olajšav za otroke

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem