writing-img

oligozoospermia

clock-img

11.02.2010, 18:40

clock-img

huda83

pencil-img

52

ojla!

No, na forumu sem nova ...
Z možem se eno leto trudiva ... lani je v prvo "ratalo", žal izvenmaternično ... potem ene 5 ciklov nisva nič, potem pa spet ... ker pa ni bilo nič, so meni pregledali hormone in moža dali na spermiogram ... pri meni načeloma vse ok, le rahlo povišan testosteron ampak baje ne za policistične ... sedaj čakam na M (mam že 3 dni rjav izcedek, drugega nič), da začnem jemati Klomifen.

Pri možu pa so na prvem spermiogramu ugotovili le premalo število živih, a še vedno nič ovirajočega ... vseeno je imel ponovni pregled in je izvid slabši ... in diagnoza oligozoospermia ... ima katera kakršne koli izkušnje in nasvete?

bodite lepe in vztrajne in čimprej user posted image

clock-img

12.04.2010, 11:37

clock-img

T3JK4

pencil-img

91

Pozdravljena Huda83...

Upam, da ne boš huda... user posted image

Žal mi je, da so vama postavili diagnozo oligozoospermije...
Zanima me, kje sta opravljala spermiogram? Kdo vama ga je odčital? Kaj pa hormone so mu že izmerili?

LP

clock-img

08.05.2010, 09:37

clock-img

trmica

pencil-img

60

Huda 83, tud midva imava podobno diagnozo (je še nekaj pred to besedo - je tako dolga da jo ne znam prebrat, kaj šele da bi si jo zapomnila) user posted image , rešitev naj bi bila ICSI. bila sva na spermiogramu pa pri Rešu v dravljah.
upam, da vama čimprej uspe user posted image

clock-img

07.07.2010, 20:15

clock-img

huda83

pencil-img

52

Ojla!

No, po vseh pregledih, pogovorih, obupavanjih in popolnem vdanju v usodo ... se nama je v 4.ciklusu jemanja Klomifena pokazala user posted image

Zdej je 8.teden in čez 3 tedne imam prvi pregled ... upam, da bo vse ok ...

Spermiogram je delal v Slovenj Gradcu, tam so tudi napisali diagnozo. Ko je gledala izvid moja G, je rekla, da ni kaj posebnega in da še vedno je možnost za user posted image ... hormonov mu niso izmerili, so jih pa meni ...

sedaj držim pesti, da bo vse ok ... user posted image

clock-img

28.07.2010, 10:36

clock-img

shyshy

pencil-img

224

Tudi me držimo pesti Huda!!! Čestitke user posted image

clock-img

07.08.2010, 07:16

clock-img

huda83

pencil-img

52

No, pa smo spet pri user posted image ... V 9.tednu sem imela pregled in je bil plodek majhen, srček komaj viden. V 11. pa ... vsega konec ... Plodek občutno premajhen in srčka ni bilo več ...

Tako da ...

No, vso srečo meni in ostalim za nove user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem