writing-img

olja in dišave...

clock-img

03.07.2007, 17:20

clock-img

dvojcek33

pencil-img

61

Uporabljate kaj olja za masažo ? Kakšna taka z dišavo. Men ni večjega užitka mojo z oljem celo premasirat , ful je  dobr k mi roke drsijo po njenem telesu...
Aja pa kakšna olja uporabljate? Midva imava neko 1001 noč ,zelo dobr diši in drsi.

clock-img

03.07.2007, 18:28

clock-img

snake

pencil-img

716

mene moj ponavadi z kremo celo premaže, pa mi tako pašeuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.07.2007, 07:11

clock-img

srki

pencil-img

9222

Nič takega ne uporabljava.

clock-img

04.07.2007, 09:39

clock-img

Angellina

pencil-img

1234

Ne. Ti si čudak!!!!

clock-img

04.07.2007, 09:42

clock-img

orhideja75

pencil-img

1394

moj tudi mene večkrat namaže po celem telesu. ful paše, pa vsaj meni se ni treba. ker drugače se vsak večer namažem s kremo-losijonom za telo, da nimam suhe kože.
uporabljava pa kar aloe vero od afrodite. se lepo vpija v telo.

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

clock-img

04.07.2007, 10:53

clock-img

Colt

pencil-img

2988

Olje Cekin...tisti BIO z manj maščob, pridelan na bio način...mmmm user posted image user posted image user posted image user posted image
Aha, Orhidejca...taka si ti...user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

clock-img

04.07.2007, 11:07

clock-img

Anonimen

pri nama se pa to ne obnese, ker me po parih minutah masiranja začne žgačkat...ne vem noo...očitno mu je fuul fetiš gledat ženo k se krohotauser posted image  nč, bom mogla kr na kakšno konkretno masažo user posted image

clock-img

04.07.2007, 11:17

clock-img

orhideja75

pencil-img

1394

IZVIRNO SPOROČILO: Colt

Olje Cekin...tisti BIO z manj maščob, pridelan na bio način...mmmm user posted image user posted image user posted image user posted image
Aha, Orhidejca...taka si ti...user posted image

ja kakšna?  to pa ja paše, da se en ukvarja s tvojim telescem. in povrhu vsega še z golim.
a bi se ti branu, če bi tvoja hotla, da jo mažeš?
moj se ne.

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

clock-img

04.07.2007, 17:56

clock-img

Teja N

pencil-img

559

Midva sva pa enkrat uresničila skupno fantazijo - čez posteljo sva pogrnila ogromen polivinil in se dobesedno polivala z baby oljem....sva skoraj celo flaško porabila. Ful je bilo dobro, kaj je sledilo, pa si lahko predstavljateuser posted image

Oglasno sporočilo:
Zakaj uporabljati nekaj umetnega, če pa je naravno toliko boljše?
www.aubrey.si
Strupi v otroških izdelkih

clock-img

04.07.2007, 19:02

clock-img

najina pikica*

pencil-img

993

Teja N-ne nikakor mi ne pade na pamet kaj sledi......user posted image  user posted image  hecam se

tele zadeve z oljem res popestrijo zadevo,midva ponavadi uporabljava beby olje...mrbit bo pa pri ns danes zvečer kej sreče user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem