writing-img

omaka iz bučk

clock-img

08.06.2006, 21:46

clock-img

Pinga

pencil-img

306

Prosim, če mi katera lahko napiše kako se naredi omaka iz bučk.
Nisem ravno nevem kaka kuharica, zato prosim za preproste recepte.

Hvala že vnaprej in lep pozdrav.

clock-img

08.06.2006, 21:51

clock-img

cicido

pencil-img

302

Na olivnem olju poprazim malo cebule in cesna, primesam naribane bucke,petersilj, vcasih se baziliko,  posolim in kuham  pol ure. Nato dodam malo kisle smetane in se malo pokuham.

clock-img

08.06.2006, 22:06

clock-img

Anonimen

Jaz na olju pražim na kocke narezane bučke, dodam česen in čebulo v prahu ter peteršil, nato cmarim na nizkem ognju do mehkega, po potrebi dolivam malo  vode. Ko so bučke mehke, jim dodam papriko v prahu in/ali paradižnik (najbolje pelate - zmisane ali pa koncentrat), nato pa jih kar s tisto pasirko za pire krompir zmečkam.

clock-img

09.06.2006, 08:52

clock-img

vidja

pencil-img

210

Olje, čebula, bučke na kocke, sladka smetana, muškatni orešček in sol. Čebulo prepražiš, dodaš bučke, malo podušiš, priliješ smetano, dodaš začimbe in kuhane široke rezance.
Poješ...

clock-img

09.06.2006, 10:25

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Kaj pa ponudite zraven,ena je napisala testenine,še kaj?

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

09.06.2006, 10:58

clock-img

poliloni

pencil-img

623

Zraven mi jemo testenine ali pa pire krompir! Mož pa seveda še en velik zrezekuser posted image

clock-img

09.06.2006, 12:04

clock-img

Grascakinja

pencil-img

2003

Njoke ali pa polento.

clock-img

11.06.2006, 11:35

clock-img

pajčolanka

pencil-img

679

na olju spražim čebulo dodam olupljene in naribane bučke, zalijem z vodo, dodam začimbe(po okusu)+rdeča paprika in kečap da dobi vse skupaj rdečkasto barvo...na koncu podmetem z moko. zraven paše kakšn pire krompir, pa kakšno meso(ribje palčke, govedina....)
je pa bučkina omaka zelooo redko na jedilnikuuser posted image ker je moj ne je....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem