cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

omaka iz gobic

clock-img

28.07.2011, 09:14

clock-img

LUNA06

pencil-img

1662

DOma imam en kozarček vloženih slanih mešanih gobic.Je to primerno za omakco k svinjski pečenki in kako bi jo nardila?

clock-img

28.07.2011, 11:58

clock-img

tecnobica

pencil-img

1418

Če si prepričana, da so vse užitne, potem jih komot uporabiš za omako.

Jaz bi tako: Malo na drobno nasekljane čebule popražiš na olju. Dodaš gobe in še malo popražiš, da voda izpari. Nato zaliješ s sladko smetano, malo pokuhaš. Ko je kuhano dodaš še žlico kisle smetane, mogoče malo nasekljanega peteršilja. Jaz na tak način naredim šampinjone kot prilogo k ajdovi kaši.

clock-img

28.07.2011, 12:31

clock-img

ona

pencil-img

3685

ma jaz ne vem,če bi delala omako iz teh gobic,ker so vložene,te so bolj za tako pojest zraven kakšnega narezka,ne vem user posted image

Jaz sem enkrat take gobice vrgla na pizzo in je bila porazno slaba, ful čuden okus-kisel,tako,da res ne vem.

clock-img

28.07.2011, 12:44

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

28.07.2011, 13:30

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

jup, kisle gobe so samo za narezke..

hm, mogoče če bi jih dala v uno mesno štruco namest kislih kumarc? to se mi edino zdi možno (za sprobat)..

če so pa slane, pa od tecnobice recept user posted image

< Sporočilo je popravil mateyka -- 28.7.2011 13:32:06 >

clock-img

28.07.2011, 13:33

clock-img

Poka

pencil-img

1696

Pozimi jaz ponavadi slane gobice dodajam ravno k omakam. Kisle pa itak da ne bi pasale, čeprav če odcediš kis stran, se po mojem ne okusi, glede na to, da se kis ali vino itak dodajata omakam. Na pico jih pa ne bi dajala.

clock-img

29.07.2011, 13:04

clock-img

tecnobica

pencil-img

1418

Pa saj avtorica je napisala, da so vložene slane.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem