cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

omakca z makarončki

clock-img

26.10.2007, 12:04

clock-img

tančica

pencil-img

293

Ravno kuham kosilo za našgauser posted image  . Preprežen piščančke, korenček, koleraba na čebuli - a lahko malce začinim z rdečo papriko in zgostim omako z malo mokce....je pa star 7m. Zraven mu bom ponudila makarončke, jih še nismo jedli.
Torej ali tudi vi kuhate z mokco in ostalimi začimbami?

clock-img

26.10.2007, 12:32

clock-img

aluš

pencil-img

704

Ne ve, jaz nisem upala, tam pol pri 9-10 mesecih sem bila že bolj korajžna, ko že kar nekaj različnih strvari proba. Zdaj pri 7 mesecih ste pa njabrž šele na začetku Gh.

clock-img

26.10.2007, 12:54

clock-img

tančica

pencil-img

293

Gh jemo že od 4,5 meseca in nama gre kar fino, ravno zato sprašujem....

clock-img

26.10.2007, 12:57

clock-img

PAJO

pencil-img

771

ja seveda da lahko,jz sm mu ze pri 6 mesecih vse dajala.
tud dam zacimbe,bolj malo,pa moko za zgostitev.
full rad je,res dobr in to vse.
prej zacnes boljs je.
lep pozdravuser posted image user posted image user posted image

clock-img

26.10.2007, 14:17

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Jaz bi namesto moke dodala malo riževih kosmičev za zgostitev, paprike pa še ne (boljša se mi zdi sveža rdeča paprika kot pa v obliki začimbe).

clock-img

26.10.2007, 17:16

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Naša je začela z nama jest kosilo pri cca 9m. Moke pa ne uporabljam, za omake sploh ne.

clock-img

27.10.2007, 00:31

clock-img

pupa06

pencil-img

95

Moka in makarončki vsebujejo gluten, to naj bi uvajali po dopolnjenem 9. mesecu oz. čimkasneje, zaradi alergij in celiakije. Še vedno lahko uporabljaš polento in riž za k omakci, ker koruza in riž ne vsebujete glutena.

clock-img

28.10.2007, 15:31

clock-img

tančica

pencil-img

293

Ah, mi že kar jemo izdelke ki vsebujejo gluten pa nam nič ni škodilo...je pa res da počasi uvajamo taka živila.V glavnem makarončki so bili super, danes sva že probala malo paradižnikove omake in je blo super.

clock-img

29.10.2007, 17:27

clock-img

Anonimen

jaz sicer tudi že dajem tu in tam omakco zgoščeno z moko, ampak se mi zdi boljši GUSTIN - to je škrob iz koruze. tudi omaka je meni fuuuull  boljša (ps : naša bo stara 7 mesecev)

clock-img

30.10.2007, 17:51

clock-img

MID

pencil-img

493

Glede zgoščevanja omakc-jaz najraje uporabim kruhove drobtine.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem