cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

omv shrek nalepke

clock-img

16.08.2010, 07:52

clock-img

dory

pencil-img

8852

manjka nam samo še ena nalepka shrek, ki so jih imeli na omv...ima kdo?

hvala user posted image

clock-img

16.08.2010, 08:12

clock-img

LERO

pencil-img

828

Meni bo verjetno ostal zbirni kartonček, kjer je ena nalepka že natisnjena. Za sigurno pa bom vedela, ko mi poštar prinese obljubljen nalepke. Sporočim.

clock-img

16.08.2010, 08:19

clock-img

Beckie

pencil-img

1050

IZVIRNO SPOROČILO: LERO

Meni bo verjetno ostal zbirni kartonček, kjer je ena nalepka že natisnjena. Za sigurno pa bom vedela, ko mi poštar prinese obljubljen nalepke. Sporočim.

LERO, če ti bo kaj ostalo (lahko tudi na kartončku, ker na našem OMVju je zmankalo KARTONČKOV) se priporočam, lahko pošljem tudi kakšno lego nalepko.......

clock-img

16.08.2010, 10:10

clock-img

karmen83

pencil-img

335

Sicer ni ravno v zvezi s temo, pa vseeno... Ostala sta mi 2 prazna kartončka za omw nalepke, ampak res prazna (na njih ni nič nalepljeno). Če slučajno katera ima nalepke, pa ne dobi več kartončkov, mi naj sporoči naslov, pa ji pošljem.
Lep dan vsem

6.8.2008 nama je v življenje posijal najin sonček - najlepša dojenčica na svetu. Sabina, rada te imava!

clock-img

16.08.2010, 10:26

clock-img

Mašinka

pencil-img

58

Ojla,

menjam 3 Shrek OMV nalepke za Shrek magnetke.

Pozdravček,

Maša

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem