writing-img

opel meriva

clock-img

19.03.2011, 06:52

clock-img

želva

pencil-img

1452

Sicer ne vem kam naj to vtaknemuser posted image ampak vseeno, lastniki opel meriv ali bi po vaših izkušnjah v avto šli trije otroški sedeži, eden je lahko jahač?Hvala

Vedno več nas je!

clock-img

19.03.2011, 09:08

clock-img

Lu

pencil-img

3181

želva mi imamo Zafiro.... Lupinica, jahač, in sedež od 15-36kg. Komaj, komaj zapnemo,... Tako uporabljamo kar 6 sedež za enega člana. In zdaj smo komot. 

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

clock-img

19.03.2011, 16:24

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

mi mamo opel Merivo....in mislim, da bi bila to zelo težka naloga. šli bi noter ampak bi zgledalo ko v konzervi sardelice...

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

clock-img

19.03.2011, 16:30

clock-img

valerija77

pencil-img

985

tudi jaz imam zafiro, ki ima seveda 7 sedežev in po potrebi uporabim tudi 6 ali 7 sedež. je zelo praktično, ker jih ima zložene v prtljažnem prostoru in jih ni potrebno ven dajat. res pa je takrat prtljažnik minimalen. ti priporočam raje zafiro, če se odločate za nakup user posted image

clock-img

19.03.2011, 20:39

clock-img

krtek 1

pencil-img

672

IZVIRNO SPOROČILO: valerija77

tudi jaz imam zafiro, ki ima seveda 7 sedežev in po potrebi uporabim tudi 6 ali 7 sedež. je zelo praktično, ker jih ima zložene v prtljažnem prostoru in jih ni potrebno ven dajat. res pa je takrat prtljažnik minimalen. ti priporočam raje zafiro, če se odločate za nakup user posted image

se strinjam.smo lastniki Zafire in zelo zadovoljniuser posted image

clock-img

21.03.2011, 17:10

clock-img

jeannetka

pencil-img

138

Jaz imem Merivo in sem mnenja, da to ne bo šlo. Midva pričakujema prvega otroka, pa moj že paniko zganja, da bo avto premali, tako da s tremi bo kar težko. Seveda se pa vse da, če nimamo izbire.
A če kupuješ, bi ti tudi jaz priporočala Zafiro.

clock-img

22.03.2011, 07:53

clock-img

pikica*

pencil-img

2050

O želva, pričakujete tretjegauser posted image ? Meriva se mi zdi dokaj majhna za tri otroke. Stara Xsara Picasso se mi zdi nekje v istem rangu pa so jo prijatelji zamenjali ob prihodu tretjega člana. Kupili so Citroen C4 Grand nekaj (ne vem, če je še Picasso ali kaj drugega). V tistem imajo pa več kot dovolj prostora. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem