writing-img

operacija na očkah

clock-img

04.08.2006, 18:05

clock-img

Anonimen

Imamo nedonošenčka in sedaj ko smo že doma imamo preglede pri okulistu dvakrat na teden.Rekli so nam ,da bo verjetno potrebna op. na očkah user posted image .Zanima me ali je katera imela iste težave kot mi.Naredili bi mu naj poseg z laserjem - govora je bilo o zamrznitvi prehitro rastočih žilic.
Hvala za kakršno koli informacijo ali izkušnjo ki ste jo imele same.

clock-img

04.08.2006, 20:23

clock-img

k1

pencil-img

1649

držim pesti, da se bi samo porihtalo. upam da se ti javi kdo, da te malo potolaži.

lpuser posted image

clock-img

04.08.2006, 20:30

clock-img

Anonimen

Večina staršev nedonošenčkov nas je dalo skoz te preiskave (mi smo imeli na dva tedna). Žal pa ne vem odgovora na tvoje vprašanje.

Čisto razumem tvojo stisko! Upajmo na najboljše!user posted image user posted image

clock-img

04.08.2006, 20:46

clock-img

Anonimen

A si poskusila vprašati na MON-u,kjer je forum nedonošenčkov?
Upam na najboljšeuser posted image

clock-img

04.08.2006, 21:09

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Vredu porihtajteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.08.2006, 16:49

clock-img

blev

pencil-img

70

Pozdravljena , mi smo dali z našo nedonošenko to skozi .Če te kaj več zanima piši privat.

clock-img

12.08.2006, 21:23

clock-img

Anonimen

Hvala vsem za dobre želje.Upam, da se bo vse dobro končalo.
Blev pisala sem ti na privat - hvala.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem