writing-img

optik MB

clock-img

24.07.2008, 17:23

clock-img

travica

pencil-img

352

mi lahko katera priporoča kakšno OK optiko v Mariboru. Takšno, ki ima ugodne cene, veliko izbiro okvirjev in kjer znajo svetovat.
HVALA

clock-img

24.07.2008, 20:53

clock-img

Anonimen

Za MB ne vem.
Jaz grem zmeraj v Šentilj pogledat, pa ma kar lepo izbiro.
Tudi v Pesnici je optika, pa sem tudi slišala pohvale.

clock-img

24.07.2008, 22:24

clock-img

ellie

pencil-img

1403

Jaz hodim k Kameleonu in sem ful ful zadovoljnauser posted image  Ni šans, da grem kam drugam...

Slišim pa tud pohvale za druge optike po centru MB...tak da.

clock-img

25.07.2008, 09:07

clock-img

tina104

pencil-img

1639

Tudi midva z možem sva pri Kameleonu. Sva zadovoljna, ogromna je izbira okvirjev, zdaj za cene ne vem, če so ugodne. Je pa ugodno to, da če se ti recimo nekaj pri očalih pokvari, ti jih zastonj servisirajo. Ne vem, če imajo druge optike to. Vem, da se je mojmu pri očalih nek manjši delček zvil in takrat še ni bil pri tej optiki, sem pa nesla očala v Ab... optiko in so rekli tako ceno, da nisem hotela tam dat popravit, potem sem nesla h Kameleonu in so takoj in zastonj naredili.
Konkretno sem jaz za moja očala dala 184 evrov, potem so mi priznali še 5% gotovinski popust, imam pa navadna stekla, protirefleksna ali kako se že reče.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem