writing-img

oranžni fredov obroč

clock-img

05.07.2007, 12:07

clock-img

Pikca

pencil-img

1988

živjo,
mene pa zanima, če je kdo uporabljal oranžen fredov obroč (mislim, da je za 2-6 let) in kako se je obnesel. Razmišljam, da bi ga kupila za hčerko, ki bo oktobra stara 3 leta... al so boljš rokavčkiuser posted image

clock-img

05.07.2007, 12:10

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Jaz mislim, da je boljši obroč. Uporabljali smo ga na tečaju že pred 3. letom. Glede na to, da je "tanjši", se otrok še lažje giblje. Na začetku se mora malo privaditi manjšemu vzgonu, to pa je vse.

clock-img

05.07.2007, 14:27

clock-img

dskubin

pencil-img

2326

al pa tardečega mal manj napihneš, pa bo za letos še vedno v redu ;), drugo leto pa bo za tamalga, taveliko boste itak že plavat učili

clock-img

05.07.2007, 16:23

clock-img

A-N-J-A

pencil-img

2557

Mi bomo meli rokavčke,se ji zmeša v obročuuser posted image .

clock-img

05.07.2007, 17:02

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Mi smo ga tudi nabavili. Že na tečaju smo probali brez, pa smo ugotovili, da se otrok najbolje in najvarneje počuti v obroču, meni se pa tudi zdi, da sem najmirnejša, če je v njem. Tako da imamo oranžnega za našega triletnika, pa rdečega za našega user posted image .

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

05.07.2007, 21:41

clock-img

mayci

pencil-img

2322

Naš fant se je tudi letos na morju najbolje počutil v Fredovem obroču (imamo še rdečega). Z rokavčki tudi slučajno ni hotel v vodo in si jih je takoj hotel dati dol.user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem