writing-img

orgazem-vpliv na otroka? ;-)

clock-img

10.07.2008, 22:01

clock-img

Anonimen

še 5 tednov je pred PDP-jem, pa me zanima, če katera ve  ali orgazem kaj vpliva na user posted image ?? Ker zdej že parkrat se mi je zdel user posted image ful miren po orgazmu-ga pa doživljam vsak dan vsaj 1x, pa trebuh mam ful napet. Vem da se boste mogoče katere smejale-vendar me res zanimauser posted image user posted image .

Mogoče bi bilo res fajn če bi počasi nehala. user posted image

clock-img

10.07.2008, 22:02

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

ja.... lahko rodiš user posted image

clock-img

10.07.2008, 22:54

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

user posted image user posted image user posted image

Priporočajo sicer, da se 6 tednov pred porodom in 6 tednov kasneje ne seksa. Ampak če se dobro počutiš, najbrž ni ovir, samo previdna morata biti. Kot je rekla Freycha ... da ne boste zaradi orgazma šibali v porodnišnico user posted image

clock-img

10.07.2008, 23:01

clock-img

pupika27

pencil-img

201

dojenček bi baje ob maminem orgazmu bil ko na oblakih in baje je tudi njemu zelo lepo in prijetno
ja toliko pa le glejta da ne  bote predčasno zibali user posted image user posted image user posted image boš pa ziher mela lažji porod ker sta tako dolgo spolno aktivnauser posted image user posted image
užtvajta kolikor se da

clock-img

11.07.2008, 00:38

clock-img

*Junona*

pencil-img

6200

Frajerkauser posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

clock-img

11.07.2008, 07:35

clock-img

pokica_

pencil-img

3265

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Frajerkauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Ma dobra, maš fajn kondicijo!user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

clock-img

11.07.2008, 08:23

clock-img

potepinček

pencil-img

327

Sperma vsebuje snov, ki lahko sproži porod!

clock-img

11.07.2008, 08:46

clock-img

Annny

pencil-img

4837

IZVIRNO SPOROČILO: potepinček

Sperma vsebuje snov, ki lahko sproži porod!

Res je - naj bi pripomogla k temu, da se maternični vrat začne (hitreje) odpirati. Ampak to se zgodi takrat, ko je čas za to, seveda.

Kar veselo user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.07.2008, 09:12

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Pa saj je 1 mesec pred porodom. Tudi, če rodi ni več nobene panike.

clock-img

11.07.2008, 09:46

clock-img

koala

pencil-img

5539

Vpliva, ampak dobro tako kot nate.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

11.07.2008, 10:14

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Midva sva seksala do par dni pred porodom, ker je takrat lubi šel na službeno pot, pa je mala vseeno zamujala 1 teden in porod je bil kar dolg - res pa da je bil naravenuser posted image . Čeprav naj bi res sperma mehčala maternični vrat, ampak baje šele takrat, ko je plod že pripravljen na porod - prej baje sploh nima učinka - nekje je bilo lepo razloženo, pa se ne spomnim, kje.
Ampak saj pravim, naši ni nič pomagalo, biciklirala sem do dobesedno zadnjega dne, seksala še po PDPju, delala po 50 malih trebušnjakov, šla po stopnicah čez cel blok 7x 7 nadstropij... ona si je vzela svoj časuser posted image

Glede na to, da endorfini prehajajo v user posted image , je verjetno tudi njemu lepo, ko je tebi lepo... MOja je pa vedno razgrajala potemuser posted image , pa še zdaj začne razgrajat, če se začneva malo bolj strastno poljubljat - ne vem, od kod ji ta tajming, mogoče res še iz bušija;) Ker spi v drugi sobi, pa vedno ve, kdaj je treba za težituser posted image

Tak da ti samo uživaj, itak takoj po porodu ne boš mogla...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem