cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

osebna izkaznica

clock-img

12.06.2007, 18:26

clock-img

mamci

pencil-img

179

user posted image živjo,

ali pogleg slike in roj. lista potrebujem še kaj za pridobitev osebne za novorojenčka. A grem pol na Mačkovo al tja pri Tobačni in koliko časa čakam za osebno.

hvala

Otrok raste od mleka in hvale.

clock-img

12.06.2007, 18:31

clock-img

principessablu

pencil-img

449

hello,mackove ni vec,gres tam kjer je tobacna,jz grem tud jutr,sem jo sla dons slikat,keri smehiuser posted image user posted image user posted image a zavarovala si jo-ga ze?

clock-img

12.06.2007, 18:57

clock-img

Barči78

pencil-img

1763

Jaz sem imela s seboj samo sliko in zdr. kartico. Pa je bilo dovolj za podatke.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

clock-img

12.06.2007, 22:34

clock-img

darinkan

pencil-img

42

Pa tudi svoj osebni dokument moraš imeti tudi zraven. Jaz sem jo dobila v štirih dneh, moja prijateljica pa je čakala kar 14 dni.

clock-img

13.06.2007, 10:17

clock-img

Anonimen

jz sm ravnokar od tam k sm jo naročila pa sm mela samo svoj osebni dokument pa je blo....mi je rekla da je za čakat od 4-10 dni pa 3.153 še v sit sem plačala...to je to...nič drugega...

clock-img

13.06.2007, 21:04

clock-img

Naomi

pencil-img

1009

tut jest sem mela sam svoj osebni dokument pa malckove slike...naj pa bi bil max za cakat 7 delovnih dni..tko mi je rekla una na UE, da majo zdej dolocen...sam pol smo jo dobil v 4 dneh...

clock-img

15.06.2007, 15:12

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

mi jo pa čakamo že en teden. zdravstveno pa še dlje..

clock-img

17.06.2007, 21:55

clock-img

3T

pencil-img

260

Mogoče neumno user posted image , ampak kako boste zavarovale svoje malčke? Tako kot sebe ali še kaj več?

clock-img

18.06.2007, 09:31

clock-img

ally1

pencil-img

460

jaz sem zavarovala mojga sončka tako kot mene, z zavarovanjem v tujino. Upam da bo to zvrhano dovolj, kaj pa menite ostale?

http://soncekmatic.moj-album.com/

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem