cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

osebna izkaznica za dojenčka

clock-img

25.02.2010, 18:56

clock-img

somic

pencil-img

1241

v začetku maja grem prvič s sinom v tujino, takrat bo star 4 mesece in me zanima kako potekajo stvari z osebno izkaznico ali je lahko "vpisan" pri meni v potnem listu? je slikanje tudi potrebno?

hvala

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

clock-img

25.02.2010, 19:04

clock-img

ledenaa

pencil-img

2488

otrok mora imeti svoj osebni dokument s sliko

clock-img

25.02.2010, 19:35

clock-img

Petka09

pencil-img

1129

Ne, tega, da bi bil lahko vpisan pri tebi v potnem listu, ni več. Mora imet svoj dokument, tudi slikanje je potrebno.

Mi smo naši dali delati potni list, ker nameravamo it tudi izven EU in nam je blo brezveze dat delat osebno. Je pa slikanje za potni list dosti bolj zahtevno kot za osebno. Naša je bila takrat stara 1 mesec in je uspelo - mora se namreč držat čisto resno, imeti odprte učke, gledati ravno itd... So posebna pravila za slikanje za potni list. Pri osebni izkaznici pa ni tako strogo.

clock-img

25.02.2010, 19:35

clock-img

*pepelka*

pencil-img

1225

Ja otroka bo treba slikati in potem postopek vloge za oi kot za vse ostale

clock-img

25.02.2010, 22:21

clock-img

anžetka

pencil-img

247

Dobr je, da maš sabo rojstni list od otroka, svoj dokument, sliko itak rabiš (pa ne od doma, ampak prov od fotografa) pa denar (13 pa še mal pride). Lahko ti pošljejo pa domov al pa prideš tja iskat. Traja pa cca. 4dni, da jo dobiš. Velja pa, se mi zdi, 3leta...

Sasa84

clock-img

26.02.2010, 13:57

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

ga poslikaš in neseš vlogo na upravno enoto.... ne more bit več pri tebi vpisan ampak ima svoj dokument...

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem