cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

osebni zdravnik

clock-img

08.06.2008, 17:05

clock-img

brkn83

pencil-img

3022

Pozdravljene.

Ker namreč ne vem kam naj dam to temo, sem jo dala kr sem,če pa katero moti, pa jo lahko tudi prestavi.

Namreč sem še študentka in imam osebno zdravnico še vedno na šolskem dispanzerju. Zanima me, ali se lahko prestavim kam drugam, npr. v zdravsteni dom Celje, ali moram pri njej bit vse dokler bom študentka.

Sedaj ko smo začeli delat na user posted image , namreč bi se želela prestaviti, ker je nekako ne prenesem. Sicer pa res že zlo dolgo tudi nisem bila pri njej. Ampak nekako ji je vse odveč, ko jo kaj prosiš. Zato bi rada si našla kakšno drugo zdravnico.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

clock-img

08.06.2008, 17:17

clock-img

FORZA

pencil-img

521

Dokler si študentka naj bi imela dr. na šolskem.
Saj ni edina na šolskem. Jas imam svoja dva sinova pri dr. Golnar je res super. Prej ju je imela ena druga in sem ju prestavila.

clock-img

08.06.2008, 18:08

clock-img

mojca345

pencil-img

1384

no, ja, jaz že dolgo več nisem na šolskem, pa sem tudi še študent, sicer ne več pr 20-ih.

men je moja zdravnica letos poslala sporočilo, če še želim, da je ona moja zdravnica ali želim h komu drugemu.

zakaj se ne poaznimaš v zdravstvenem domu, boš bolj zanesljive info dobila.

clock-img

09.06.2008, 07:15

clock-img

brkn83

pencil-img

3022

hvala vama za odgovor. Se bom malo pozanimala kr v zdravstvenem domu.

lp

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem