writing-img

osnovne lego kocke

clock-img

08.07.2009, 13:26

clock-img

živa

pencil-img

2366

Hoj!

Od lego kock imamo doma samo quadro, ki jih je najstarejši dobil ob rojstvu, pa nam primanjkuje manjših kock, da bi lahko kaj zgradili. Mala dva sta stara skoraj 2 in 3,5 let, zato nisem gledala tistih od 4+. ampak tele iz serije Duplo:
http://soncek.si/si/lego-5486-duplo-set-kock-90-kosov-novo-i9500.shtml
ali
http://www.mimovrste.com/artikel/1390246025/lego-osnovne-kocke-lego-duplo-deluxe-6176

Zanima me, ali se mi jih najbolj splača kupiti prek spleta ali imajo tudi v kaki trgovini iste cene kot na spletu.

Lp,

živa

clock-img

08.07.2009, 13:36

clock-img

Gordana-3

pencil-img

978

te lego duplo so super. mi imamo kmetijo in hišico za punčke, nekakšno princesko in konjička ter mali živalski vrt. punci sta stari 3 in 5 let in ravno včeraj je bila dnevna soba polna teh kock. vsake tolko časa jih vzameta naprej. mislim pa, da so na sončku kar drage. ceneje jih dobiš v intersparu ali pa v mullerju.

clock-img

08.07.2009, 14:29

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

mi imamo lego duplo od začetka in je the best imho user posted image
naročali smo tudi prek soncek.si in je user posted image
imamo pa: polarni živalski vrt, en simple set z muco in nekaj kockami (okno..), male plošče in posebej smo naročili veliko zeleno, navadni živalski vrt in še eno malo kmetijo se mi zdi (pujsek, un kmet s samokolnico, ovca, krava..). zraven pa en veliki set 100 kock od unico za 10 evrov (basic building blocks) - te so pa identične duplo kockam, samo ful cenejše.

clock-img

08.07.2009, 17:23

clock-img

mayci

pencil-img

2322

Mi jih ponavadi kupujemo v Muellerju.user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

clock-img

08.07.2009, 19:50

clock-img

travica

pencil-img

352

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

mi imamo lego duplo od začetka in je the best imho user posted image
naročali smo tudi prek soncek.si in je user posted image
imamo pa: polarni živalski vrt, en simple set z muco in nekaj kockami (okno..), male plošče in posebej smo naročili veliko zeleno, navadni živalski vrt in še eno malo kmetijo se mi zdi (pujsek, un kmet s samokolnico, ovca, krava..). zraven pa en veliki set 100 kock od unico za 10 evrov (basic building blocks) - te so pa identične duplo kockam, samo ful cenejše.

kje ste te unico dobili? ker mi bi jih tudi dokupli.

clock-img

09.07.2009, 09:16

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

09.07.2009, 14:28

clock-img

živa

pencil-img

2366

Evo, sem šla v Müllerja po plenice in sem spotoma kupila še spodnje legice (6176) za 19,90 user posted image .

Hvala za nasvete.

Lp,

živa

clock-img

09.07.2009, 19:15

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Drugače pa se za take večje stvari splača počakat Intersparov bon za -20% (za artikel po izbiri). Pred kratkim je bil celo za -30% za oddelek igrač...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

14.07.2009, 13:40

clock-img

tikka

pencil-img

33

Če vas slučajno zanimajo rabljene Lego Duplo so na voljo na spodnjem linku:

http://www.bolha.com/oglas383079207/ustvarjalne-igrace-lego-duplo-sestavljeni-seti-in-osnovne-kocke 

http://legoduplo.moj-album.com/

Kocke so kot nove, ohranjene, oprane, nič polomljene ali spraskane. Lahko se kupi tudi samo osnovne kocke na kilo (okoli 110 kosov kock).

clock-img

16.07.2009, 15:18

clock-img

livia

pencil-img

2395

V Sloveniji so mislim da cene tam tam.
Jaz sem naročila živalski vrt, trgovino, kmetijo in osnovne kocke v ZDA, kjer so veliko ceneje, samo moreš poznat koga, da ti jih od tam dostavi, ker se ti drugače ne splača.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem