writing-img

ostra bolečina v trebuhu

clock-img

17.02.2009, 10:43

clock-img

mlada.mamica

pencil-img

2

Želim si samo kakšnega pomirjujočega odgovora, da mi gre to iz glave user posted image  danes ponoči, ko sem se na hitro obrnila, me je na dnu bušija zelo močno zabolelo. potem nisem več mogla najti položaja za spanje, ker me je kakorkoli sem ležala zvijalo na dnu trebuha. sedaj me samo še malček špika v križu, drugače pa je ok. a naj po vašem mnenju pokličem G ali je to kaj običajnega user posted image  aja pa bolečina ni bila podobna tisti, ko se maternica širi. sem pa v 17.tednu. hvala za odgovore pa lepo nadaljno user posted image  vam želim.

clock-img

17.02.2009, 10:49

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Sicer si si verjetno samo pretegnila kakšno mišico. Vseeno pa se pojdi pokazat G, da boš pomirjena.

clock-img

17.02.2009, 11:08

clock-img

Belika

pencil-img

513

Si kdaj kihnila, pa te je zabolelo, da si skoraj zavpila? Če je taka bolečina potem je to normalno, in je zaradi nepravilnega giba. Jaz sem jih imela non stop, sploh ponoči. Pila sem magnesol, pa sem ga žal takoj zbruhala. Sedaj mi pa pomaga.

clock-img

17.02.2009, 13:30

clock-img

Isabellabina

pencil-img

1624

To so lahko trebušne vezi ,in lahko bolijo k user posted image .Enak odgovor sem dobila od G jaz ,ko sem jo vprašala kaj bi to bilo.Čim manj nenadnih gibov.

clock-img

17.02.2009, 13:36

clock-img

mojčika

pencil-img

2406

Bolj na počasi bo treba, to so vezi, mi je zelo znano, je pa res, da zelo zaboli. Ko se to zgodi, ostani v enakem položaju, globoko dihaj in bo bolečina izvenela v nekaj minutah.

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem