writing-img

osveženi centralni seznam otrok

clock-img

08.12.2010, 12:40

clock-img

sunny79

pencil-img

6

Pozdravljeni!

Ob pregledu osveženega centralnega seznama otrok za vrtec sem ugotovila, da smo padli za šest mest. Kako je to mogoče, če so 18. novembra objavili seznam vseh otrok, ki čakajo na prosto mesto v vrtcu. Po moji logiki bi morali ali ostati na istem mestu ali se pomakniti višje. Kaj mislite?

clock-img

08.12.2010, 12:48

clock-img

Klemy82

pencil-img

3154

Zna bit, da so komu še pozitivno rešili pritožbo in imajo po novem več točk ter so vas prehiteli.

Jst.

clock-img

08.12.2010, 13:02

clock-img

sunny79

pencil-img

6

Samo ni logično. Tisti, ki so se pritožili, so verjetno bili že prej na seznamu. Če bi jim bila pritožba ugodena, jih ne bi bilo več gor. Torej, bi se mi pomaknili višje. user posted image

clock-img

08.12.2010, 13:18

clock-img

Klemy82

pencil-img

3154

IZVIRNO SPOROČILO: sunny79

Samo ni logično. Tisti, ki so se pritožili, so verjetno bili že prej na seznamu. Če bi jim bila pritožba ugodena, jih ne bi bilo več gor. Torej, bi se mi pomaknili višje. 

Ni nujno, veš, da so vsi, ki so se pritožili kar dobili vrtec in jih ni več na listi. Morda se je komu samo dvignilo število točk, ker jim česa niso prav obračunali, posledično so pridobili le par točk več in posledično par mest več na listi. Drugače pa pokliči na MOL in vprašaj, kako je s tem. Mi tu lahko le ugibamo.

Jst.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem