writing-img

otečen testis pri dojenčku

clock-img

28.06.2008, 14:24

clock-img

BUŠICA

pencil-img

1717

pred 3 dnevi smo opazili da je pri našem 6 tednem dojenčku malo otečen levi testis. včeraj pa se mi zdi da se je oteklina povečala. je katera to kdaj opazila pri svojih fantkih? je možno da je od nošenja in smo ga preveč držali med nogicami?

clock-img

28.06.2008, 18:38

clock-img

bina30

pencil-img

526

Meni se je enkrat zdelo, da ima otečenega, pa sem rekla, da grem drugi dan takoj k zdravniku, ker se s tem ni za špilat, more bolet ko satan. No, pa drug dan ni blo več.
Če med vikendom ne bo minilo, pojdita k zdravniku. Da pa bi to bilo od nošenja..hm..ne vemuser posted image

clock-img

28.06.2008, 19:07

clock-img

L_una

pencil-img

17

A kaj joka? Ima vročino? Če ne, bi jaz opazovala preko vikenda in šla pokazat v ponedeljek. Če ja, bi šla pokazat takoj.

clock-img

28.06.2008, 21:15

clock-img

Sonnja

pencil-img

545

zdaj ne vem akko zgleda naš je imel malo pa je bila vodna kila al neki takega pa je p rekla da samo zgine in ni nič hudega, vseeno pojdi do zdravnika.

clock-img

28.06.2008, 22:59

clock-img

BUŠICA

pencil-img

1717

hvala za vaše odgovore! obnaša se kot vedno in nima vročine. se mi pa zdi kakor da gre nazaj. če do pon. popolnoma ne zgine gremo k zdravniku.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem