writing-img

oteklina po cepljenju

clock-img

15.06.2007, 09:43

clock-img

zita

pencil-img

296

V sredo pozno popoldne je bilo moje dete cepljeno v nogico (stegno) pri 20 mesecih. Pediatrinja je sicer povedala, da je kot reakcija cepljenja običajno oteklina in da otroka naj ne bi bolelo. Dajemo mu obkladke, vednar je ta oteklina prav grda.
Imate kaj izkušenj?

clock-img

15.06.2007, 09:46

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

Naša je imela še 3-4 dni oteklino, sicer vsak dan manjšo, pa vendar.user posted image
No čez en dan je dobila še vročino.

Mrzli obkladki, pa mogoče malo sirupa proti bolečinam (mi smo ga dali po posvetu z P).

< Sporočilo je popravil Felicity -- 15.6.2007 9:47:36 >

clock-img

15.06.2007, 10:01

clock-img

Anonimen

Včasih so nam po cepljenju svetovali takoj,ko domov pridemo,naj damo na mesto cepljenja obkladke iz alkohola mešanega z vodo.Drugače pa Kamagel namazat večkrat.

clock-img

15.06.2007, 11:12

clock-img

Anonimen

Maša je imela tako nogico,da je bilo groza.Kar nekaj dni,tako da ni panikeuser posted image

clock-img

15.06.2007, 12:49

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Zelo pomagajo kamilični obkladki.

clock-img

15.06.2007, 14:28

clock-img

modrooka

pencil-img

813

Tudi moja hčerka je imela otečeno nogico; pa ne samo stegno, ampak tudi koleno. Po parih dneh se je stanje normaliziralo.
Tri dni jo je nogica zelo bolela in je ves čas tožila... Prvi dan ji nisem dala nič (posledično je od bolečin zelo slabo spala), naslednji dan pa sem klicala pediatrinjo in jo vprašala, če je normalno, da ima tako otečeno nogico, in mi je rekla, da naj ji dam nekaj proti bolečinam.

Naj tvoje dete čimprej pride k sebi!

Lep dan!

clock-img

18.06.2007, 08:12

clock-img

dana

pencil-img

1395

Našga je po tem cepljenju tako bolela noga da je tudi pokrčil ni. Je dva dni hodu čist na trdo. Jaz sem mu dajala gor obkladke iz alkohola pomešanega z vodo - po nasvetu pediatra.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem