cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

otok krk-korniči

clock-img

15.07.2007, 12:44

clock-img

Anonimen

a je kdo že bil v naselju Kornići? Bili smo v Njivicah, Baški, Omišalj. V Palitu in mestu Krk ne, kjer naj bi vmes bilo naselje Kornići.
Napišite kako je tam, ali pa kako sliko dajte gor. Na netu nič ne pokaže slik od Kornićev.

lp

clock-img

15.07.2007, 15:26

clock-img

tt79

pencil-img

541

To je naselje, kjer ma vikende zgolj slovensko prebivalstvouser posted image

Js sem bila tam enkrat, pa ne grem nikoli več, čeprav bi glede na poznanstva in tut žlahto tam preživljala zaastonj dopust.

Najbolj me moti to, da se moraš na plažo voziti z avtom(3-5km) odvisno od tega, kje imaš bajto, pa tut sama okolica mi ni všeč...user posted image

clock-img

23.07.2007, 13:08

clock-img

Anonimen

naj bi imela do plaže kakih 300m. to pa sem seznanjena da je večina slov.dopustnikov, ma to me nemoti toliko.

clock-img

08.08.2007, 23:07

clock-img

DeVilla

pencil-img

752

http://www.skrila.hr/

Če klikneš na zemljevid, da se poveča, bođ našla Korniće ob zalivu med Krkom in Punatom..

Ena in ena je šest... :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem