writing-img

otroček godrnja preden zaspi

clock-img

06.12.2011, 20:55

clock-img

halep

pencil-img

42

Ko dam sinu (9 mesečniku) pred spanjem v usta dudo, imam občutek kot da ima zamašen nos, sliši se kot nekakšno hropenje nekje zadaj v nosu, poleg tega pa on gode oziroma godrnja kot da ga nekaj moti. Ni slišati kot neko ugodje pred spanjem.
Ima kdo podobno izkušnjo?

clock-img

06.12.2011, 21:40

clock-img

nusi

pencil-img

1833

tisto hropenje - ropotanje v nosu tudi jaz občasno slišim in pri nas vedno pomeni, da se mu malo nabira v nosku, vendar dokler ni kaj konkretneg ne spravim ven nič, sem pa definitivno bolj pozorna in začnem preventivno pucat nos, nikakor pa to ne pomeni, da je že prehlajen (to je blo mene vedno strah). Zdej, ko se kuri je tudi suh zrak, tako da daj kakšno mokro brisačo na radiator, ali pa malo pare k postelji ko gre spat. Enim tudi zaradi pretina brni, ampak to bi mu skos ne pa samo občasno.
godrnja, oz neke take hecne zvoke spušča tudi naš ko se uspava, mogoče se mal na trenutke celo sliši kot da bi jojoj govoril.

clock-img

06.12.2011, 21:41

clock-img

lily32

pencil-img

1064

Naša punca sicer nima dude, si pa pred vsakim spanjem "poje" - godrnja. Meni ni treba več prepevat user posted image

clock-img

07.12.2011, 10:38

clock-img

Klemy82

pencil-img

3154

IZVIRNO SPOROČILO: lily32

Naša punca sicer nima dude, si pa pred vsakim spanjem "poje" - godrnja. Meni ni treba več prepevat user posted image

Ja, naš tudi. La pa jamra ajjjjjjajjjjjajjjjjj. :)

Jst.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem