writing-img

otroška hrana na letalu

clock-img

06.07.2009, 17:11

clock-img

pikapoka315

pencil-img

86

Živjo,

zanimajo me vaše izkušnje z nošenjem otroške hrane na letalo. Moj user posted image  je namreč star 10m in ker gremo na daljšo pot z letalom (cca. 8 ur) sem mu hotela s seboj na letalo vzeti par sadnih ali zelenjavnih kašic ter seveda čaj. Kako je z nošenjem teh stekleničk hrane in tekočine? Ali mi znajo kaj komplicirat? Ker drugače ne vem, kaj bi jedel. Se mi zdi ta letalska skuhana hrana mal preveč začinjena za njega... Pa piše, da se otroški meni lahko naroči od 2 let naprej..
Hvala za vaše izkušnje.

clock-img

06.07.2009, 17:21

clock-img

emmy

pencil-img

98

Zivjo!

Za otroka lahko naročiš dodatni obrok ali kašico ko je star dve leti. Oziroma, ko ima svoj sedež. 10 mesecev star otrok bo sedel pri tebi v naročju in zato tudi ne dobi svojega otroka.

Navadno ne komplicirajo glede nošenja kašic v letalo. Na rendgenu ponavadi ne težijo če vidijo mamico z otročkom. 
V letalu pa lahko stevardese prosiš da ti kakšno kašico tudi pogrejejo. Lahko pa neseš s seboj flaško in mleko v prahu in na letalu prosiš samo za toplo vodo.

clock-img

06.07.2009, 18:20

clock-img

Anonimen

Kako je z nošenjem teh stekleničk hrane in tekočine?

V letalo lahko neses otrosko hrano, v kolicinah, primernih za let.

clock-img

06.07.2009, 18:32

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Moja dva sta vedno dobila tudi na letalu kašice. Mala že pri 5. mesecu.

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

clock-img

06.07.2009, 21:06

clock-img

pikapoka315

pencil-img

86

user posted image user posted image user posted image

hvala za odgovore

clock-img

06.07.2009, 21:16

clock-img

hubi

pencil-img

1346

Jaz sem mogla 3 od 4 jogurtov (EGO tekoči mali) zmetati na pregledu stran. Pol je pa rekla, no, enega vam pa za malega pustim. Hvlala, to smo imeli za 4 urni let. Mulc pa ni takrat jedel skoraj nič.  user posted image user posted image

clock-img

06.07.2009, 21:27

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

06.07.2009, 22:51

clock-img

leoni

pencil-img

1

Zivjo,

mene pa zanima za kaksen nasvet pri premagovanju Jet Laga na daljsih potovanjih? V kratkem potujemo v Brazilijo s 7 mesecnim dojenckom.

clock-img

07.07.2009, 11:01

clock-img

pikapoka315

pencil-img

86

Še eno vprašanje. Ali lahko na Adriino letalo nesem hrano za cel dan, ne glede na to, da let do Frankfurta traja urco-dve? Ker potem letimo še naprej, prtljaga pa bo checkirana do konca...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem