writing-img

otroška obutev v centru lj - kje?

clock-img

18.11.2006, 08:06

clock-img

MarijaPo

pencil-img

1807

Živjo Punce,

kje kupujete čevlje za svoje malčke? Po možnosti v centru Lj.
Rada bi jih kupila za darilo in zato kakšne kvalitetne - ortopedske, al kako se že reče?

Hvala!

Marija

clock-img

18.11.2006, 10:03

clock-img

April

pencil-img

5459

V Massu na Čopovi, potem vStieflkonig. No tam vem, da prodajajo superfitke. Če bi pa rajši kaj podebnega supergam pa poglej v športno trgovino zraven massa. Ne vem kako se imenuje, tam imaš ponudbo s superge.com.

clock-img

18.11.2006, 10:58

clock-img

Dashenka

pencil-img

1482

Chicco na Wolfovi in 50m naprej še Geox pod parkom Zvezda.

clock-img

18.11.2006, 11:56

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

IZVIRNO SPOROČILO: April

V Massu na Čopovi, potem vStieflkonig. No tam vem, da prodajajo superfitke. Če bi pa rajši kaj podebnega supergam pa poglej v športno trgovino zraven massa. Ne vem kako se imenuje, tam imaš ponudbo s superge.com.

Tomas sport.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

18.11.2006, 12:26

clock-img

Anonimen

A ni tako, da ne priporocajo prav ortopedskih cevljev, ce ni zdravstvenih tezav? user posted image  

Trgovine so ti ze vse nastele, jaz bi pogledala sicer se v Ciciban v BTCju user posted image  Pa Superfit imajo tudi v Humanicu, pa se Stiefelkoenig imas v hali A, kjer imajo kar dosti Geoxa in se posebaj Geox trgovino tudi ..

LP

clock-img

19.11.2006, 00:55

clock-img

polona2

pencil-img

2144

Bata. Poznam pa samo to v Cityparku.

clock-img

19.11.2006, 11:13

clock-img

mily

pencil-img

876

Jst sem bla včeri v Citi parku in smo kupovali škornje za v sneg. V humanicu je že ful razgrabljeno user posted image .  Nismo našli niti enih primernih!!! Nisem mogla verjet, a folk že septembra kopuje skibucke??? Sej nekaj so meli, ampak kot za stavo nobenih št. 27! Gužva pa taka, da se mi je skoraj zmešalo. Potem sem jih našla v Bati, kjer je bla še ful zaloga, pa tudi gužve nobene user posted image

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem