writing-img

otroška polo majčka

clock-img

28.01.2009, 22:14

clock-img

LUNA06

pencil-img

1662

Prelistala sem že vse Burde, ki jih mam, in ododbra prečekirala njihovo stran, pa nisem našla niti ene otroške polo majčke z ovratnikom in na gumbke.
Ima morda katera kaj podobnega doma?Bi bila zelo vesela, ker so mi take majčke zelo všeč, so pa kar drage za kupit.

clock-img

28.01.2009, 22:25

clock-img

kjava

pencil-img

2416

Men so tud všeč, ampak žal mojmu sinu niso, tko da se mu kar nekaj lepih valja po omari in se vsakič skregava, ko mu jo oblečem.

clock-img

28.01.2009, 22:31

clock-img

LUNA06

pencil-img

1662

Ja verjamem, da se lahko tud to zgodi, ampak naš je še majhen in zaenkrat ne komplicira pri oblačenju.

clock-img

28.01.2009, 22:58

clock-img

kjava

pencil-img

2416

Kok je star? Ker pri nas se že mala , ki še dve leti nima, nekaj punta, samo njo se da malo okrog prinest, pri sinu pa zlepa nič ne dosežem.

clock-img

29.01.2009, 08:43

clock-img

LUNA06

pencil-img

1662

Ja punčke so itak bolj zahtevne, vsaj kar se tega tiče.
Naš je tudi dve leti.

clock-img

31.01.2009, 15:54

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

IZVIRNO SPOROČILO: kjava

Men so tud všeč, ampak žal mojmu sinu niso, tko da se mu kar nekaj lepih valja po omari in se vsakič skregava, ko mu jo oblečem.

--------------------
Moj je isti user posted image ! Pa kaj je tem mulcem user posted image ?

Drugače pa dobiš takšne majčke v H&M ali Zari kar poceni, se mi zdi.
Nimam pa, žal, kroja.

ROŽICA

clock-img

31.01.2009, 20:11

clock-img

ANJA5

pencil-img

313

Ojla,

Jaz sinu (3leta) že od nekdaj kupujem Polo majčke od Polo Ralph Laurena. ful kvalitetne, lepe barve, za vse priložnosti itd. Pa še ful se mu zdi, ker ima tistega ˝viteza˝na konju gor - tko da nič ne teži ko mu jo oblečem. Cenovno tudi niso (zelo) drage...pa tudi pri nas (v Lj.) se jih že dobi.
LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem