writing-img

otroška soba s toboganom

clock-img

19.04.2007, 12:17

clock-img

honey

pencil-img

2567

Upam, da je naslov razumljiv. Zadnjič sem bila v neki trgovini, kjer sem videla otroško sobo, ki je imela dvignjeno posteljo nad omaro, spodaj ena manjša omara, nekaj polic in predvsem v oči mi je padlo to, da je imela pod posteljo z zaveso zagrnjen prazen prostor, kjer se lahko otrok igra in skriva in tobogan za sestop s postelje. Zanima me, če ima kateri od vaših otrok tako posteljo oz. tako opremljeno sobo in koliko so stari otroci - uporabniki teh postelj.

Ker se mi zdi, da je naš 2-letnik še malenkost premajhen za kaj takega. Selili se bomo pa v roku 2 mesecev in mu bomo itak na novo opremili sobo, zato bi rada kakšno vaše mnenje o tem.

clock-img

19.04.2007, 12:29

clock-img

žlička

pencil-img

955

http://www.flexakidsfurniture.com/Default.aspx?AreaId=9

flexa ima takšno pohištvo, prodajajo pa jo v lesnini

Drago dete. Skrbela bom zate, te varovala -
dokler ne odrasteš.
In takrat te bom spustila, da boš poletel v svobodo.
Toda moja ljubezen do tebe? Ta bo trajala večno.

Charlotte Gray

clock-img

19.04.2007, 12:31

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Mi imamo flexo, tavelika jo je dobila pri 2h letih. Zdaj je stara 3 in ji bomo dokupili nogice, da bo polvisoka in dali tiste zavese.

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

clock-img

19.04.2007, 14:00

clock-img

honey

pencil-img

2567

Ja, evo, ravno to modro sem gledala od Flexe, nisem se mogla spomnit firme.

Urša, lepo prosim, če mi poveš, kako se je to obneslo pri 2-eh letih, ker meni je prodajalec rekel, da je to še malenkost premajhen otrok za tako posteljo user posted image

clock-img

19.04.2007, 14:12

clock-img

April

pencil-img

5459

Honey mi smo kupili flexovo posteljico. Dodatne nastavke, ki dvignejo posteljico bom pa dokupila čez kakšne dve leti. Prej se mi zdi še premajhen. Potem bom pa pod dvignjeno posteljico imela omare, za tobogan pa ni prostora v otroški sobi.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem