cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

otroške frizure

clock-img

31.10.2008, 08:03

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Mi ve katera povedat za kak link na spletu, kjer bi si moja ta mala (4) izbrala frizuro?ne morem je pripravit do striženja, a lasje ji padajo na obrazuser posted image .Kar ima v laseh si povleče dol.
Help.

clock-img

31.10.2008, 13:23

clock-img

janjja

pencil-img

1078

Hvala enako. Z mojo je bil enak problem potem pa smo jo ostrigli na paž. Zadaj malo višje kot spredaj in šiške. Izpadlo je lepo in praktičnouser posted image

clock-img

31.10.2008, 15:50

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

Ma ful je jajc s temi otroški frizurami po netu. Samo ene par jih je. Izgleda da ne upajo zaradi pedofilije ali kaj.

Velika rit je velika stvar.

clock-img

31.10.2008, 19:33

clock-img

glen

pencil-img

1870

Če je ne želiš postriči na fantka ji pa samo franze postrizi na paž,ker da ji pa lasje na učke lezejo res ni dobro.
Napa pri dveh letih ni hotela imeti nič na glavi pa smo jo na kratko ostrigli,pol pa počasi počasi si je pustila kako špango v glavi tako da je zdaj že skori dve leti dolgolaska.

clock-img

31.10.2008, 22:41

clock-img

mišk

pencil-img

2527

Postiži jo spredaj na frufru.

clock-img

01.11.2008, 08:03

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Če bi bilo vse tako enostavno, kot pišete.Ne saj gre rada k frizerju ampak ne vedno.Tiste male špangice ki jih skoraj ne čuti ji še kar ostanejo v laseh, nikakor pa ne dovolim da ji gredo lasje na oči.Sedaj je ostrižena na paž tako da ima zadaj krajše, spredaj ob licih pa daljše.In ti daljši so malo zrasli, sedaj pa si lahko predstavljate.Upam da mi bo uspelo vsaj franze postrič.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem