writing-img

otroške pesmice...kje jih najdem

clock-img

01.02.2005, 21:52

clock-img

lefairyon

pencil-img

731

najprej lep pozdrav vsem rr-jevkam
imam vprašanje...ali katera ve za kakšen link do otroških pesmic z glasbeno spremljavo? iskala sem po netu pa nisem našla nič, kar bi lahko dol snela pa da je zastonj...ostal mi je samo dc++ ampak s temu še nisem čisto domača...;)
hvala že vnaprej...:)
lep pozdrav, nadi

clock-img

02.02.2005, 07:24

clock-img

buči

pencil-img

4367

Jaz sem našemu kupila pri Dnevniku CD Pedenjped, besedila sem pa skopirala iz knjigic v Knjižnici. Kupila sem mu še Šmentana muha - otroške narodne pesmice (tudi pri Dnevmiku). Zelo uživa. Pokliči na uredništvo, gotovo se bo dalo še kaj urediti, ker nikoli ne prodajo vsega.

LP :kuza:

clock-img

02.02.2005, 07:42

clock-img

Taša

pencil-img

1229

Na dc++ najdeš res vsemogoče, kar hočeš, jaz sem čez vikend glih dol vlekla pesmice Pike nogavičke.... Malo se potrud, ker se splača

clock-img

02.02.2005, 08:05

clock-img

BUČKO

pencil-img

286

:zmeden::zmeden2:Kaj je to dc++ a je to kaka int.stran?:sloncek:

clock-img

02.02.2005, 09:58

clock-img

filipinka

pencil-img

947

:zmeden2:Tudi jaz bi rada vedela! Ej, par dni ne grem na RR pa več nič ne vem. Kaj, če sploh ne bi odkrila RR-ja???:zmeden2: Bla bi totalno out mami!:(

clock-img

02.02.2005, 10:11

clock-img

Taša

pencil-img

1229

To je program za dol loudat filme, glasbo..... na tak način kot Kaza oz. Sheraza...... Je pa baje malo bolj zakompliciran program, ker ga je moj kar nekaj časa študiral... Se pa potegne dol z interneta.........

clock-img

02.02.2005, 20:26

clock-img

Anonimen

Bi lahko katera napisala, katere parametre in kam je potrebno vpisati, ko dol spraviš dc++, jaz ga imam, pa mi ne dela.
Kazaa pa pod "otroške pesmi" ne najde prav nič.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem