writing-img

otroški dokladi

clock-img

23.04.2007, 13:54

clock-img

Anonimen

zanima me, če morem za otroške doklade pisat tudi očeta (njegove prihodke) moje user posted image , če nisma več skupaj in nimama urejene preživnine. lani sma bila se skupaj (izvenzakonska zveza).

clock-img

23.04.2007, 13:57

clock-img

BaByGiRl

pencil-img

430

Kolikor jaz vem, ne. Samo pod opombe napiši, da nimata urejene preživnine.

clock-img

23.04.2007, 14:14

clock-img

Anonimen

Za otroške tko napišeš dohodke za lani. Ker ponavadi ful komplicirajo, sploh zadnje čase partnerjev dohodek ali preživnina, je bolje, da greš kar tja in povej da urejaš preživnino, samo verjetno bojo zahtevali dokazilo, da imaš na sodišču vlogo za preživnino.

clock-img

23.04.2007, 14:43

clock-img

Ines.

pencil-img

299

Najbolj, da pokličeš na pristojni CSD.

Zdravi otroci, srečna mamica.

clock-img

23.04.2007, 22:13

clock-img

lojzika

pencil-img

1052

Mislim da če nista skupaj in nimata urejene preživnine nimaš pravice do otroških dodatkov

clock-img

29.04.2007, 11:43

clock-img

kepa*

pencil-img

1558

Sicer nimam pojma, kako je to v resnici, vendar večje neumnosti, kot si jo napisala, lojzika, še nisem slišala.

Zato ker ni več skupaj z otrokovim očetom, pa ni upravičena do otroškega dodatka? No, ta je pa za lase privlečena.

Letos pa bo!

clock-img

29.04.2007, 11:54

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

IZVIRNO SPOROČILO: lojzika

Mislim da če nista skupaj in nimata urejene preživnine nimaš pravice do otroških dodatkov

To pa jaz prvič slišim,zakaj te nebi imela pravice do otroških,če jo ima vsak,ki ne presega njihove meje??Halooooo????????user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

29.04.2007, 12:21

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kepa*

Sicer nimam pojma, kako je to v resnici, vendar večje neumnosti, kot si jo napisala, lojzika, še nisem slišala.

Zato ker ni več skupaj z otrokovim očetom, pa ni upravičena do otroškega dodatka? No, ta je pa za lase privlečena.

Najbrž je lojzka imela v mislih, da ne sme napisati, da živita zdaj sama z otrokom, če je prejšnje leto očeta otroka napisala kot družinskega člana. Tud jaz mislim tako.
Kot dokazilo, da nista več skupaj, bi gotovo zahtevali vlogo za določitev preživnine na sodišču.

clock-img

29.04.2007, 13:04

clock-img

Anonimen

Ne glede na to, kako butasto se to sliši, ima lojzika prav.

http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/otroskiDodatek.asp

V katerih primerih staršem oziroma drugi osebi ne pripada otroški dodatek za otroka?
če otrok ne živi z obema staršema in izvršuje roditeljsko pravico v celoti samo eden od staršev in preživnina ni dogovorjena na centru za socialno dela ali določena s sodbo sodišča, razen v primerih, ko očetovstvo ni urejeno.

clock-img

29.04.2007, 20:12

clock-img

kepa*

pencil-img

1558

Samo to je pa ful svinjarija. Sploh mi ni logično!

Letos pa bo!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem