cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

otroški copatki/čeveljčki in glivice

clock-img

21.11.2008, 14:27

clock-img

Ronči

pencil-img

1314

Imam problem, oz. ga ima moje dete....
Rabim kak pameten nasvet.

V vrtcu je obuta v ciciban copatke. Nogice se ji zelo potijo. Nosi čevelčke al ciciban al pa iz naravnih materialov. Doma je v štumfkih. Nosi le bombažne žabice in bombažne štumfke, pa je vseeno fasala glivice na nogah.

Kaj naj jo obuvamo za v vrtec? Drugače ima zelo občutljivo kožo, špod vratom in pod pazduho ima pogosto vneto kožo, za kar uporabljamo advantan kremo.

Kakšen nasvet?
Poleti ni bilo problemov.

You can't fix stupid.

clock-img

21.11.2008, 14:33

clock-img

Šaki

pencil-img

2459

ali so ji mogoče pretesne copatke?

clock-img

21.11.2008, 15:13

clock-img

Anonimen

Najinemu se nogica poti v prav vseh copatih razen v superfitkah ne!

clock-img

21.11.2008, 21:51

clock-img

jasna

pencil-img

1159

Tudi predlagam superfit. Koliko je pa deklica stara? Ker balerinke iz blaga so tudi fajn (ne usnjene).
Žabice velikokrat vsebujejo tudi umetne materijale. Mogoče je bolje kupit žabice brez stopalc in nogavičke večkrat menjat.

< Sporočilo je popravil jasna -- 21.11.2008 21:53:10 >

clock-img

21.11.2008, 22:51

clock-img

Čupka

pencil-img

666

Moj mali ima za vrtec crokse. Ker jih čez poletje ni prerastel in so še v zelo dobrem stanju, sem jih vrgla v pralni stroj - ven so prišle kot nove, in sedja jih ima v vrtcu, namesto copatk. Nogice se mu v njih čisto nič ne potijo. V vseh ostalih copatih pa katastrofa - povsem mokre nogavičke. Doma pa smo tako vsi v nogavicah...user posted image

clock-img

22.11.2008, 06:50

clock-img

Ronči

pencil-img

1314

Stara je 16 m, za crokse ima premale nogice, nosi 19.

Kje se pa kupijo superfitke? Al pa balerinke iz blaga (dvomim da jih delajo št. 19?)

You can't fix stupid.

clock-img

22.11.2008, 13:11

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Superfit copatke dobiš v massu, humanicu. Imajo tudi take male številke, ker moja tamala jih tudi že od št.19 samo te nosi. Nogica se v njih ne poti in sem zadovoljna z njimi.

clock-img

23.11.2008, 19:47

clock-img

jasna

pencil-img

1159

Za balerinke je še premajhna, jim padajo z nogic...
Superfit copatke prodajajo tudi v kleti hale A btc, če te zanima za Ljubljano.

clock-img

24.11.2008, 07:07

clock-img

pupika

pencil-img

2132

Tudi našemu se nogica ne poti samo v superfitkah, odkar smo probali superfit, so cicibanove zelo slabe copatke, sem mu včeraj obula ene alla ciciban copatke, ker sem opazila pri superfitkah, da ima prvi prstek čisto že na koncu copat, pa skoraj ni znal hodit, res so te cicibanove copate trde, pa še zračijo se ne, superfitove copate imajo v podplatu male luknjice da se zrači nogica.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem