writing-img

otroški dodatek-drugi otrok

clock-img

13.09.2007, 08:52

clock-img

PIAF

pencil-img

763

Povejte mi prosim, ali moram zdaj, ko sem drugič rodila dati vlogo za otroški dodatek za vsakega otroka posebej, torej novo vlogo za oba, ker smo sedaj 4-članska družina??

clock-img

13.09.2007, 09:04

clock-img

Anonimen

Ravno včeraj sem oddala za drugorojenko,pa sem samo njo napisala na polo,pa je rekla da moram obe.Če si to mislila????

clock-img

13.09.2007, 09:19

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Nakazujejo tako ali tako za oba naenkrat, tako da je logično, da oba napišeš. V bistvu za prvega popraviš stanje, ker vas je zdaj več (joj, kako neroden izraz, no, upam, da razumeš).

clock-img

13.09.2007, 09:21

clock-img

PIAF

pencil-img

763

To pomeni: vlogo za prvega (3 leta) sem oddala pred 3 tedni, ker mi je ravno takrat poteklo, zdaj oddam samo eno vlogo in gor napišem oba. To je najbolj logično, kajne?

clock-img

13.09.2007, 09:30

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Ja, tako. Po moje je to vredu.

clock-img

13.09.2007, 11:04

clock-img

živa

pencil-img

2366

Meni odločba za prvega tudi še ne bo potekla, ko bomo že imeli drugega otroka. Ravno včeraj sem bila na CSD in sem tudi to vprašala. Odgovor: ko dobimo ustrezne podatke za drugega otroka (EMŠO, DŠ), izpolnimo novo vlogo in nanjo vpišemo oba otroka.

Lp,

živa

clock-img

13.09.2007, 11:34

clock-img

PIAF

pencil-img

763

hvala vsem!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem