writing-img

otroški dodatek

clock-img

10.03.2008, 14:11

clock-img

katka87

pencil-img

13

hej kako ste?
mene pa zanima ali bo moja mami še vedno opravičena do otroškega dodatka zame, če jaz vložim otroški dodatek za hčerkico. ali s tem ko jaz vložim vlogo ona izgubi to pravico?
hvala

clock-img

10.03.2008, 14:51

clock-img

gaya24

pencil-img

944

Če si še vedno vzdrževan družinski član, torej če si še študentka, pol bo tvoja mama dobivala še naprej otr. dodatek. Js bom tud zdaj vložla za otr. dodatek, ko bom rodila ampak bo moja mami za mene še vedno dobivala, ker sem študentka

clock-img

10.03.2008, 15:58

clock-img

katka87

pencil-img

13

in katere dohodke morm js dat notr?

clock-img

10.03.2008, 16:05

clock-img

Antilopa

pencil-img

1565

vse, ki se tičejo dohodnine

clock-img

10.03.2008, 17:33

clock-img

katka87

pencil-img

13

moje al še kake druge? od mami recimo al pa od partnerja?

clock-img

12.03.2008, 00:21

clock-img

*bubyka*

pencil-img

57

hm...mogoče bo mal čudno vprašanje...

ampak v kakšnem primeru pa moja mami nebi več dobivala otr. dod....sem pa še študentka, ampak me ne preživlja. nima nobenih stroškov z mano? Hodim v službo(preko študenta) in redno na fax.

clock-img

09.05.2008, 19:46

clock-img

birdy

pencil-img

5352

IZVIRNO SPOROČILO: *bubyka*

hm...mogoče bo mal čudno vprašanje...

ampak v kakšnem primeru pa moja mami nebi več dobivala otr. dod....sem pa še študentka, ampak me ne preživlja. nima nobenih stroškov z mano? Hodim v službo(preko študenta) in redno na fax.

Ne bo jih dobivala ko boš ti končala fax al pa če ne bo dala vloge sploh.
Pa če ji ti ne daš potrdila o šolanju tud ne more več otroških zate dobit.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

clock-img

09.05.2008, 20:53

clock-img

sazi

pencil-img

5175

sem pa še študentka, ampak me ne preživlja. nima nobenih stroškov z mano? Hodim v službo(preko študenta) in redno na fax.

moja prijateljica, ki v takih okoliščinah tudi živela ni več doma, je imela z mamo urejeno preživnino, otroške dodatke pa je prijateljica dobivala zase in je tudi sama oddajala vlogo

clock-img

13.05.2008, 13:00

clock-img

Matejčika

pencil-img

779

Je pa možno, da tvoja mati da vlogo za OD za tvojega otroka in bi morda dobila večji OD. Ampak to bi morala preračunati, kaj se vam bolj splača. Zgubila pa ga tvoja mati nebo, če boš ti vložila OD za svojega otroka.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem